furmy (anonymný užívatel)
Nazdárek . Omlouvám se, že jsem nedal vědět a hned se nepochlubil , ale nějak vůbec nestíhám- jaguar je doma - je pěknej , černej , zatím ještě docela čistej a lebedí si v garáži asi měsíc - už jsem si i trochu zablbnul po lese kolem baráku a párkrát do práce , když bylo tepleji a jinak dle možností počasí a zatím nemá chybu , do lesa na práci ji vytáhnu v brzké době . No menší problém se vyskytl - když mi ji vezl , tak mu někde u Hradce vběhla srna před auto a dost ho zrušil - to se mu vyplatilo , ale má prý dobrou pojistku , tak v poho , akorát se musel vrátit na podvalu , takže přijel druhý den znovu s jiným autem a už v poho .Jinak moc díky za typ na Prokeše - fajn chlap, rozumí tomu a je ochotnej a v pohodě. Zatím teda jezdím opatrně , hlavně po silnici v zatáčkách mám docela obavu , ale jde o cvik . Ale jinak v terénu nemá chybu .Jo problémek se vlastně už jeden vyskytl , blblo čidlo na brzdách , musel jsem párkrát šlápnout , aby se rozvítila zpátečka a mohl nastartovat , tak po tel domluvě s Pr. jsem odvzdušnil , ale houby platný , tak jsem nakonec koupil nové - (schodné s brzdovým na škodovku 100 , kdybys náhodou potřeboval - cena cca 70Kč) Pr. ho chtěl poslat , ale tady ho měli taky , tak zbytečné platit poštovné , takže to pak nějak vykompenzuje , až přijede na garančku .No nalítáno asi cca 250km a spokojenost , v terénu jsem ještě zatím ani nepotřeboval uzávěrku , zatím vše zvládá zadek a málokdy eventuelně předek , ale začíná sněžit - kopců u mě kolem baráku fůra , takže brzy určitě vše otestuji .Jinak mi ji hned otevřel a řekl bych že síly v terénu dost , ještě se nikde nezadýchala - spíš já .Uvidím až připojím vozík a fůru dřeva , ale je to pětikilo , tak musí něco vydržet .Takže ještě jednou dík za tip a hned jak bude víc času - mezi svátky nebo po , tak určitě budu lítat a dám hned vědět . Zatím čauky a jsem dlužník .