(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Kazuma Jaguar 500 4x4-Váš názor - diskuze

reagovat

kazumák (anonymný užívatel)

ahoj,mám zájem o koupi teto čtyřkolky,toto jsou informace prodejce a pusobí to na mě nadmíru dobře.navíc cena 115 000je taky luxusní.dík za veše názory.Tady je info:
Kazuma Jaguar 500 4x4.24kW off road ,4ventily SOHC,redukce do terénu,uzávěrka diferenciálu,odpojitelné 4x4,nezávislé zavěšení zadních kol,možnost navijáku s tažnou sílou 1,5tuny,tažné zařízení 50iso (možno zatížení 500kg).
délka 2020 mm
šířka 1160 mm
výška 1170 mm

cirda (anonymný užívatel)

Ahoj s Jaguárem jsem zatím spokojen až na nějakou tu vyjímku (téma GARANČNÍ PROHLÍDKY) tam jsem ted psal tak na to mrkni jinač ale jestli jsi ve vatě tak jdi raději do nějaké známé značky já do toho šel proto že v této výbavě a s tím obsahem to nemá konkurenci za tyto prachy a taky tak trochu že jsem se v té chvilce do ní zamiloval(znáš to první kolka) Hlavně ji nekupuj v Tišnově. Ještě ti to řeknu asi tak že na to moje ježdění to bohatě stačí jezdim s ní na ryby,terén jen z lehka(můj věk to nedovolí )no a běžné cesty, ale když si najdeš nějaké ty videa a testy Jaguára tak se do něj zabouchneš taky, ale jak říkám je to jen na tobě jestli do něj půjdeš tak dej vědět ohledně zdělování dojmů atd.

kazumák (anonymný užívatel)

Moc díky za info .Abych pravdu řekl ve vatě moc taky nejsem a s věkem už to taky není vůbec slavné , takže blbnutí v terénu moc nehrozí , spíš budu používat na práci - tahání dřeva , práce v lese , úklid sněhu a atd. .Líbila se mi cena a hlavně taky uzávěrka před dif., což na poměry kde bydlím a co od toho potřebuji skvěle vyhovuje a koupit 300ccm mi připadá dost slabé a většinou mají jenom samosvor . Ale abych nekecal , tak vzhledově se mi taky dost líbí a s tou výbavou za tu cenu-myslím dostačující . A kdyby jsi měl jěště nějaké info , nebo nějaké jiné zkušenosti a nápady - budu vděčný za zprávu .Dík a hodně spokojených km.

furmy (anonymný užívatel)

Nazdárek . Omlouvám se, že jsem nedal vědět a hned se nepochlubil , ale nějak vůbec nestíhám- jaguar je doma - je pěknej , černej , zatím ještě docela čistej a lebedí si v garáži asi měsíc - už jsem si i trochu zablbnul po lese kolem baráku a párkrát do práce , když bylo tepleji a jinak dle možností počasí a zatím nemá chybu , do lesa na práci ji vytáhnu v brzké době . No menší problém se vyskytl - když mi ji vezl , tak mu někde u Hradce vběhla srna před auto a dost ho zrušil - to se mu vyplatilo , ale má prý dobrou pojistku , tak v poho , akorát se musel vrátit na podvalu , takže přijel druhý den znovu s jiným autem a už v poho .Jinak moc díky za typ na Prokeše - fajn chlap, rozumí tomu a je ochotnej a v pohodě. Zatím teda jezdím opatrně , hlavně po silnici v zatáčkách mám docela obavu , ale jde o cvik . Ale jinak v terénu nemá chybu .Jo problémek se vlastně už jeden vyskytl , blblo čidlo na brzdách , musel jsem párkrát šlápnout , aby se rozvítila zpátečka a mohl nastartovat , tak po tel domluvě s Pr. jsem odvzdušnil , ale houby platný , tak jsem nakonec koupil nové - (schodné s brzdovým na škodovku 100 , kdybys náhodou potřeboval - cena cca 70Kč) Pr. ho chtěl poslat , ale tady ho měli taky , tak zbytečné platit poštovné , takže to pak nějak vykompenzuje , až přijede na garančku .No nalítáno asi cca 250km a spokojenost , v terénu jsem ještě zatím ani nepotřeboval uzávěrku , zatím vše zvládá zadek a málokdy eventuelně předek , ale začíná sněžit - kopců u mě kolem baráku fůra , takže brzy určitě vše otestuji .Jinak mi ji hned otevřel a řekl bych že síly v terénu dost , ještě se nikde nezadýchala - spíš já .Uvidím až připojím vozík a fůru dřeva , ale je to pětikilo , tak musí něco vydržet .Takže ještě jednou dík za tip a hned jak bude víc času - mezi svátky nebo po , tak určitě budu lítat a dám hned vědět . Zatím čauky a jsem dlužník .

kroutak (anonymný užívatel)

Pecka v lese vozik plnej nahon jenom na zadek do mirnyho kopce uplne bez problemu vytahuju stim i kusi stromu parkrat skubnes a je tam kde ma bejt ja mam najezdeno asi 1300km a vpohode pak napis jak to slape v lese zdar a hodne kilometu

michálek (anonymný užívatel)

Najeto zatím asi 500 a zatím taky bez problémů , teda myslím s olejem a tak . Akorát jsem měl trochu problémy ve větších mrazech jaké teď byly nastartovat , ale po tel.poradě s p.Prokešem na odpuštění karburátoru se vše vyřešilo a teď v pohodě .No a co se týče rychlosti , tak asi tak přibližně stejně , zatím jsem tomu ještě nedal pořádně zabrat , pořád zajíždím a mám už taky o sebe trochu strach - mládí v pr... a do důchodu daleko .Ale jinak zatím spokojenost , snad to vydrží .Kdo má další zkušenosti , rád si přečtu , aby něco nepřekvapilo .

oskar (anonymný užívatel)

Čauky. Tak jsem včera zase po delší době vytáhl kazíka .Byl jsem nucen posypat silnici,abych se vůbec vyškrábal dom-furt padá .Ale vyskytl se menší problémek -nechtělo to řadit,dopředu,dozádu -prostě hrůza,tak jsem volal p.Prokešovi a oznámil, že se to musí rozhýbat i natvrdo, že to je zatuhlé,jak se dlouho nejezdí,že po nějakých deseti km rozhýbe a bude vše jako dřív, ale kdo má v té kose vydržet tolik km .Takže upozorňuji,aby jste se nedivili,až to po zimě vytáhnete .Cirdo jinak koukal jsem na Tvé fotečky - máš to pěkně vyšperkovaný - je vidět,že to je Tvůj miláček .Já mám ještě žárovky obyč,ale zatím stačí,po tmě moc nejezdím .Dík za odpověď na pojistky, ptal jsem se i Prokeše,jsou ještě nějaké poj.pod krytem u nádrže,ale říkal,že je to vše zdvojené,tak by neměl být problém- uvidíme .No jasně -MOJI PŘÁTELÉ všichni slušní čtyrkoláři,co jsou zde .Jojo na jaře taky vystříkám - mám půl sudu konkoru , tak to tam nahustím - sice bude o pár kilo těžší, ale snad to motor utáhne .

vašek (anonymný užívatel)

Když jsem to kupoval tak jsem ho požádal jestli by mě ten naviják nedal do zadu tak musel udělat držák nad zadní dyferák no a teď už ta výměna bude na počkání. Jo a ta druhá pojistka je nad benzinovým filtrem v takovém plastovém držáku je tam klasická pojistka jak na auto už mě shořela když jsem zapojoval zásuvku na vozík.

kroutak (anonymný užívatel)

jo to mě taky, nic proti obyč ale jak říkám mají to špatně řešené hlavně teda ty kryty od světel protože jak si parkrát škrtneš tak jsi v ryti a když chceš měnit žárovku tak musíš demontovat celou lampu
Venco tak že když si zamluvím ten držák defakto na počkání může dopadnout . Ty máš oproti nám výhodu do Lipníku to máš cca70km? to tam jezdíš po vlastní ose? ty se máš

kocour (anonymný užívatel)

Tady ta vypadá pěkně...luxusně