(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Kazuma Jaguar 500 4x4-Váš názor - diskuze

reagovat

Vašek73 (anonymný užívatel)

"Jaguárek500" napísal:
To je fajn...ja také jezdím co mužu,ted když napadl sníh ,tak z toho skoro uz ani neslezu jak na Kazumě jezdím furt icon Má to něco do sebe projižďka po zasněžené pláni....

s8-) icon s8-) A kolik máš najezděné?

"Primitiv" napísal:
...zdravím Tě Vašku icon

s8-) icon s8-) Čau tak vydím že tu na foru si konečně můžu pokecat o Kazumě bez blbých připomínek konkurence icon

Primitiv (anonymný užívatel)

icon Přesně tak...Já tam vždycky na quadmanii založím nějaké "zajímavé" vlákno a za 2 týdny mě ho nenápadně administrátoři smažou s:? icon s:? A jak to jinak šlape?Ted jsme tady měli Kazumu na servis,pumpa netlačila benzín,to je první pumpa co jsme na Kazumě kdy měnili. icon

ssmile4 icon ssmile4 Tam je nějaká pumpa ssmile10 icon ssmile10 Já jezdím zatím bez problémů uplná pohoda ať jé -15 nebo +35 pořád šlepe. Těď už nejezdím sám kámoš má Lidu 203e tak ho vodím po okolí a zatím se mu to líbí icon jen jednou sem ho nechal bez dozoru a už půlí motor má tam v převodovce zešrotované dvojkové kolečko s:x icon s:x dal jsem mu kontakt na Kovoboje z motochina.cz a vypadá to že Kovboj má jen plnou hubu keců tak jsem mu dal kontakt na Terezín tak uvidíme s:roll: icon s:roll:

jojo je tam membránová pumpa...nějak mu ta membrána netěsní a nedokáže udělat podtlak.My jsme to ani neměli v náhradních dílech protože nikdy na to nikdo nevolal...ale tak už je ready a zase líta...třeba u takového Linhaie stačí tu membranu otočit a zase to fachá ale tady to je na vyhození a musí se dát nová....Jojo stěma stromečkama se to stavá celkem často...hlavně teda odchazí 3.rychlost když tomu dáváš...což je u majitelů Lydy a Shineraye častý jev icon Mají to většinou kluci co se jim bouří hormony v těle ssmile4 icon ssmile4 V tom Terezíně je mají určitě...

ssmile10 icon ssmile10 S těma hormonama máš pravdu tos trefil přesně icon jo a tu membránu to vím že tam je icon já myslel že tam je ještě nějaká pumpa. Jo mají kluci to nové koleno mezi válec a karbec že bych to vyměnil dík za info s8-) icon s8-)

...jěště ne...ale až přijdou tak ti dám vědět...a jak si to vymyslel ty stou přírubou.Dost na to lidi volají co si to ještě koupili od Prokeše.Podle mě tam byla ještě použita jiná guma.U těch nových Kazum už ta příruby celkem drží ale taky se už stalo ,že nam to tady reklamovali.Tak na nových strojích 2013 už budou použity ty nové....

s8-) icon s8-) Tak Prokeš nechal udělat odlitek a karbec s klonem spojil silikonem ale není to ono myslím že origoš bude lepší s:| icon s:| Jinak Prokeš to měnil snad na všech kolkách co prodal aspoň co říkal.

"Vašek73" napísal:
8-) Tak Prokeš nechal udělat odlitek a karbec s klonem spojil silikonem ale není to ono myslím že origoš bude lepší s:| icon s:| Jinak Prokeš to měnil snad na všech kolkách co prodal aspoň co říkal.

S kolenem mám tam překlep s:oops: icon s:oops:

takhle vypada ta pumpa...Dělá se ted objednavka do Číny..Nechceš něco lehkého?Už jsem řikal klukům že chceš tu novou přírubu... icon
m <a class="postlink" href="http://imgbank.cz/images/2013/01/27/28cks.jpg">http://imgbank.cz/images/2013/01/27/28cks.jpg</a> m