(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Kazuma Jaguar 500 4x4-Váš názor - diskuze

reagovat

(anonymný užívatel)

Zdravím
pánové ten pan Prokeš má někde nějakou prodejnu ? děkuji a pěkný svátky

Rumcajs (anonymný užívatel)

Prokeš už to neprodává asi 2 roky.Nyní se Kazuma prodává v Praze.Ulice Ve Žlibku 1800....

Petr (anonymný užívatel)

Aha tak to jsem nevěděl a nevíš náhodou jakej je odkaz na servis ? Přemýšlím že Jaguár 500 koupím tak to okukuju co a jak jen je problem Prahu mám tak nějak z ruky a na Vysočině je asi nikdo neprodává

já mám teda jen telefonní číslo na servisáka v Praze.Servis je v Dubči na Praze 10.JInak myslím že na Vysočině Kazumu žádný obchodní zástupce není....

Petr (anonymný užívatel)

no právě tady na Vysočině je to problém zkusím se poptat v okolí co prodávají čtyřkolky ale Kazumu tady nikdo nemá
s:cry: icon s:cry:

Poptej se tady,delají jim servisní místo:Vysočina:JiroMoto
Zámecká 1615
583 01 Chotěboř

Jinak jel jsem nedávno přes Jaroměř a tam mají vystavený 2 hned u hlavní.... icon

Jaguárek500 (anonymný užívatel)

tak jsem si udělal radost a mám Kazumáčka taky doma.Najeto 700km za 2 týdny....vše v pořádku,pouze drozná udržba....Budu Vás kluci informovat koupím si i minikamerku a budu taky natáčet.... icon

Vašek73 (anonymný užívatel)

icon Tak já mám Kazumu 500 už 3,5roku a najeto 4tis km můžu říct že ani jednou mě nezklamala a byla téměř bez problémů. Většinu problémů jsem si zavinil sám z neznalosti a nezkušenosti protože je to můj první stroj. Můžu jen doporučit icon

Jaguárek500 (anonymný užívatel)

To je fajn...ja také jezdím co mužu,ted když napadl sníh ,tak z toho skoro uz ani neslezu jak na Kazumě jezdím furt icon Má to něco do sebe projižďka po zasněžené pláni....

Primitiv (anonymný užívatel)

...zdravím Tě Vašku icon