(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Kazuma Jaguar 500 4x4-Váš názor - diskuze

reagovat

oskar (anonymný užívatel)

Nevíte kolik na to stojí pásy?

cirda (anonymný užívatel)

ty pásy by mě taky zajímali...Na Journeymana stojí kolem 70 litrů to je raketa....
m <a class="postlink" href="http://www.levnemoto.com/uploads/images/9-cervena-pasy.jpg">http://www.levnemoto.com/uploads/images ... a-pasy.jpg</a> m

Pokahontas (anonymný užívatel)

Tak Kazumu mám doba 14 dní a prostě paráda....je to nezmar...vozím za ní pul tuny vozíku plný dřeva a nemá sním žádné problémy.Mohli by jsme nekdy udelat sraz Kazumáků..... icon

Myšák.Kladno (anonymný užívatel)

a už ji máš otevřenou?já jezdím pořad se zavřenou.Budu sní muset do Prahy na otevření.Měl jsem si to nechat při první garančce zdarma....ted mám už 700km ale nechce se mě čekat do druhé garančky...tak se asi projedu.....

Jihlavák (anonymný užívatel)

já mám Kazumu Jaguar 500 už 4 roky,tehdy jsem to kupoval od Prokeše ale rozprodal kontejner a slehla se po něm zem,takže jsem dost musel laborovat když jsme potřebovali nejakej náhradní díl.Jinak ale u mě maximální spokojenost.Je to nedocenéná čtyřkolka....

pleskolebec (anonymný užívatel)

Kazuma je nedoceněná čtyřkolka.Hlavně že vsichni jezdí na Japoncích a američenach a oukají se na nás shora s:o icon s:o

Leoš-rebell (anonymný užívatel)

ja jsem si nyní ještě předělal variátor.Koupil jsem si na zimu pásy ,tak chci aby to snima jelo jestě lépe.....Už se těším až napadne sníh...to bude rodeo a na zimu mám o zábavu postaráno.Manželka mě už nebaví s8-) icon s8-)

Kamikadze (anonymný užívatel)

kolik tě stály ty pásy?taky jsem o tom už loni uvažoval..... icon

Kamikadze (anonymný užívatel)

já myslím že pásy na 500 jsou celkem slabé...to by chtelo alespon 700ccm...

Marcel-blšany1982 (anonymný užívatel)

Tak jsem se stal novým majitelem Kazumy Jaguar té dlouhé verze...Zatím všechno v cajku,ještě to mám zavřené tak po první garančce napíšu....