(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

ITP Essox Cup 2010 - diskuze

reagovat
ITP Essox Cup 2010  
2010-02-02 23:08:57

mazda626 (anonymný užívatel)

Zdravim,
vim že je zatím brzo a hlavně je čas sváteční klidu a pohody.
Aber,zaslechl sem že se chystají změny apod. tak jestli někdo,něco neví (stránky ADT mi nějak nejdou spustit)
Re: ITP Essox Cup 2010  
2010-02-02 23:09:22

jan kobla (anonymný užívatel)

jo já vim byl sem na vyhlášení tak řikaly co se chystá na rok 2010
2010-02-02 23:09:47

robert (anonymný užívatel)

Ahoj kluci,

jsem rád, že už se těšíte na další ročník. Intenzivně na něm makáme. Máme už v hlavně termíny, musíme je ale ještě projednat s majiteli areálů, časomírou, zdravotní službou, atd., Pravděpodobně budeme muset dělat úpravy, proto jsem je ještě někam nepověsil, aby v tom pak nebyl zmatek.

První závod by se měl jet 28. února na čistě přírodní trati nedaleko Horažďovic. S majiteli pozemků už jsme víceméně dohodnutí, sehnali jsme i kladná odborná stanoviska z oblasti ochrany přírody, teď čekáme na vyjádření úředníků. Současně makáme na náhradní variantě, takže pevně věřím, že ten termín dodržíme.

Co se týče kategorií, skutečně dojde k malým změnám. Ještě si je musíme příští týden odsouhlasit, ale víceméně je jasno v tom, že:

1. budou dvě kategorie pro děti
2. kategorie zůstanou stejné, ale bude ještě vnitřní členění na podkategorie, v rámci kterých se budou sbírat body do průběžného pořadí
3. pojede se 9. závodů, děti 7.
4. výše startovného zůstává stejná

Máme v hlavě i jeden bonbonek - opravdu dlouhej přírodní okruh, kterej by se měl v kalendáři objevit na podzim. Musíme to ale projednat na úřadech a dostat vyjímky. Už na tom makáme.

Každopádně sledujte naše stránky, brzo tam budou konkrétnější informace.

Robert
2010-02-02 23:10:13

robert (anonymný užívatel)

Ahoj,

omlouvám se, že nedodržuju termíny, které jsem Vám slíbil, ale situace se nám zamotala. Měli jsme již kompletně připravený celý letošní seriál, který měl začínat 27. února. Jenže před dvěma týdny oslovila našeho generálního partnera Federace motocyklového sportu v AČR s nabídkou, aby se seriál jel jako Mistrovství republiky.

Tím pádem musíme téměř vše předělat znovu od začátku. Intenzivně na tom pracujeme, věnuji se tomu každý den, ale nechci do světa pustit informace, dokud nebudou schválené. Jednáme o tom, aby se vedle licenčních jezdců mohli svézt i hobíci bez licence. Ve spolupráci s ASP GROUP pro Vás připravujeme zajímavý balíček, kdy budete mít možnost si zařídit licenci, získat pojištění na závody a nebude Vás to nic stát.

Seriál by se měl skládat z osmi dvoudenních závodů - jeden den motorky, druhý den čtyřkolky. Budou děti a bude víc kategorií i podkategorií, aby např. užitkáče měly šanci bodovat (hlavně v rámci čtyřkolek, u motorek to bude obdobné jako loni).

Co se týče únorového závodu - vše záleží na ochranářích - žádost je podaná již od prosince. Během příštího týdne budeme vědět víc ohledně tohoto závodu. Pokud se pojede, tak podle starého modelu jako samostatný jednodenní závod, nebude součástí seriálu. Pokud se nepojede, začneme v březnu.

Vím, že už si potřebujete naplánovat sezónu a potřebujete mít informace co nejdřív. Bohužel ledy se hnuly nedávno, i když jsme o tom jednali na podzim loňského roku.

Robert
2010-02-02 23:10:48

kaliccccc (anonymný užívatel)

zdravím. kluci jen tak ohledně těch licencí. potvrzení od doktora stojí asi 200kč. vystavení licence stojí 1000kč. jinak to žádný jiný výdaje nejsou. ani nemusíš bejt členem žádnýho klubu. při závodech je pojištěnej pořadatel. tvojí zákonnou pojistku většinou taky zajištujou pořadatelé a vybíraj to při placení startovnýho.dělá to asi 150kč. takhle je to teda při závodech mčr. letos se ještě při mčr pojede pohár a tam bude licence taky nutná.ale zase se svezete při závodech mistráku. ale tohle se bohužel týká jen sportek.
2010-06-23 14:09:14

motoshop (anonymný užívatel)

Tak jsem posbíral nějaké postřehy.
Co se týče licence tak to takový problém není, akorát je mi líto těch kluků a holek co jim doktor nedá potvrzení.

Buď se to odjede s celoroční a nebo jednodenní na určitý závod.

Ale pak nás mohou potkat ještě jiné věci:
třeba nebudeme moc jezdit v našich helmách, ale budeme mít nastavený pravidlo co a jak, třeba jinde už to je a helma se může používat jenom dva roky,
to samý nás může potkat ve výbavě, chrániče a podobně
pak do toho může vstoupit dodavatel pneu a budeme mít všichni stejný

Odjezdit to jako mistroství ČR super, přiláká to sponzory, diváky, bude to v médiích, ale jak bývá zvykem, ubydou závodníci.

To jsou mé postřehy, a i ostatních, co jsem se s nima o tom bavil, tak mně nebijte.