(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

nový model Shineray 350ccm-co říkate? - diskuze

reagovat

sebastian.frobit (anonymný užívatel)

Nejvetší asijska firma v oblasti čtyřkolek má novy model Shineray 350ccm co na nej řikate?

více na w <a class="postlink" href="http://www.shineray.cz">www.shineray.cz</a> w

sebast (anonymný užívatel)

parada...vypada to jako motorka CBR na 4 kolech ale luxus ssmile10 icon ssmile10

číňánek (anonymný užívatel)

icon no to jo dost netradiční dizajn..

laskonka (anonymný užívatel)

dneska jsem volala a v srpnu přijdou i 250 ccm tak jsem si jí hned zarezervovala.na 350 nejsou penízky a stejně ten výkon zase není až tak markantní....pak napíšu jaké je svezeníčko

létající střela (anonymný užívatel)

tak a dneska jí mám doma...pěkný dáreček k ježíšku...Koupil jsem 250 jezdil jsem i na 350 ale 250 má vodou chlazený motor a jízdní vlastnosti u 350 nejsou zase až tak rozdílné.250 má už akcelerační pumpičku v karburátoru takže odpich je pěkně razantní...Má jí tady ještě někdo z okolí Jihlavy že by jsme mohli jet někam na projížďku..Všude kde se objevím tak si lidi div nevykroutí hlavu icon

látající střela (anonymný užívatel)

tak to je moje kráska

elvis (anonymný užívatel)

uvažuji taky o koupi této čtyřkolky a chtěl jsem se zeptat jak jsi spokojen? díky za odpověď

letajicí střela (anonymný užívatel)

naprosta parada ...mám jenezdeno 1800km a jezdí to tak 110km ....90km je na pohodu ......ale pak to chce jiz upravy aby to jezdilo 115-120km...klidne se ptej....kdyby te neco zajimalo

elvis (anonymný užívatel)

co čtu technická data tak rychlost je udávaná 80 km/h... a jestli to jede 90 až 110 km/h tak to je pěkný. a ty máš tedy 250 ccm? bylo něco co jsi už na čtyřkolce měnil ?

díky

létající střela (anonymný užívatel)

no daval jsem jine kolečko,výfuk ,a jeste par drobností....ale třeba do karburátoru jsem jeste nešahal,ale mam to v planu icon