Alda (anonymný užívatel)
Tak jsem koupil čtyřkolku VULCANO. Nečekal jsem kvalitu,ale kdo není manuálně zručný a nemá svářečku a další nářadí, tak nedoporučuji kupovat. Pokaždé jízdě musíte vše dotahovat, pokud tedy neztratíte šrouby. Zadní nosič (síla trubek1,5mm) praskl třikrát a počtvrté jsem ho raději odmontoval. Pak praskl rám pod sedadlem, tak jsem do trubky vložil kulatinu a zavařil. Světla už nesvítí asi je vadný přepínač, ale to neřeším.Jediné co funguje a doufám, že bude je motor.
Tak to je za 4 měsíce provozu zatím vše
Tak to je za 4 měsíce provozu zatím vše
V mládí jsem sedlal ČZ 175 477,to byla mašina.Před pár roky jsem si řekl,že je přece jen fajn zážitek projet se jednou stopou,ale nechtěl jsem investovat do drahého stroje a tak jsem zakoupil Yuki Swan za 50ooo . ve slušném kamenném obchodě. Prodejce mi tehdy zdůraznil,že i v Číně se dělá slušná kvalita a proto je tento typ dražší. Dražší byl to je pravda ,ale to je tak vše,jinak byly mé zkušenosti velmi podobné majitelům strojů Capirelli. Skůtru mne nakonec zbavil nebohý zloděj.Dozvěděl jsem se ,že ho tlačil 20 km. Byl prakticky ihned potrestán