(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

skútr Capirelli a moje zkušenosti - diskuze

reagovat
dětská čtyřkolka  
2019-07-16 10:45:20

Alda (anonymný užívatel)

Tak jsem koupil čtyřkolku VULCANO. Nečekal jsem kvalitu,ale kdo není manuálně zručný a nemá svářečku a další nářadí, tak nedoporučuji kupovat. Pokaždé jízdě musíte vše dotahovat, pokud tedy neztratíte šrouby. Zadní nosič (síla trubek1,5mm) praskl třikrát a počtvrté jsem ho raději odmontoval. Pak praskl rám pod sedadlem, tak jsem do trubky vložil kulatinu a zavařil. Světla už nesvítí asi je vadný přepínač, ale to neřeším.Jediné co funguje a doufám, že bude je motor.
Tak to je za 4 měsíce provozu zatím vše
Levný skůtr  
2019-08-03 16:17:21

Pavka (anonymný užívatel)

smile3V mládí jsem sedlal ČZ 175 477,to byla mašina.Před pár roky jsem si řekl,že je přece jen fajn zážitek projet se jednou stopou,ale nechtěl jsem investovat do drahého stroje a tak jsem zakoupil Yuki Swan za 50ooo . ve slušném kamenném obchodě. Prodejce mi tehdy zdůraznil,že i v Číně se dělá slušná kvalita a proto je tento typ dražší. Dražší byl to je pravda ,ale to je tak vše,jinak byly mé zkušenosti velmi podobné majitelům strojů Capirelli. Skůtru mne nakonec zbavil nebohý zloděj.Dozvěděl jsem se ,že ho tlačil 20 km. Byl prakticky ihned potrestán smile3

Eda (anonymný užívatel)

já jsem slyšel,že kdo má Yuki ,tak souloží s kluky.Tak nevím co je na tom pravdysmile10
Capirelli Trento  
2019-08-29 09:50:56

Kolmas (anonymný užívatel)

Ahoj majitelé čínského výrobku...Do zakoupeného skútru Capirelli Trento
jsem do nových dílů,už ne čínského původu investoval už 25 tisíc kč a to po najetí deseti tisíc
km.A to vše mimo záruku na vlastní náklady.To hovoří za vše.A navíc za 15000,-
to nikdo nekoupí.
Capirelli  
2019-09-26 10:46:59

Laďa (anonymný užívatel)

Mám velmi špatnou zkušenost s prodejcem značky Capirelli v Brně v Líšni. Když jsem kupoval skútr u firmy HOMBRÁČ , tak slibovali jak je to skvělý stroj a mají zajištěný záruční a po záruční servis. Cca po 5 měsících odešlo zapalování, tak jsem reklamoval a reklamaci neuznali z důvodu, že je to běžné opotřebení a musel jsem to zaplatit. Tak jsem pročítal další recenze a je to jejich kolorit, prostě neuznávají REKLAMACE a řeší na to že se nikdo s nimi nebude soudit. NEKUPUJTE od nich, ušetříte nejen peníze,ale hlavně svoje nervy.
skur capirelli  
2019-10-24 00:22:26

Novoměštak (anonymný užívatel)

SKUTRY CAPIRELLI UŽ ZA ŽÁDNOU CENU JENON PROBLÉMY!!!!!!. A HLAVNĚ JE NEKUPOVAT V NOVÉM MĚSTĚ NA MORAVĚ U PÁNU TROJANU. EEŠTĚ VĚTŠÍ PROBLEMY!!!!!! A TO VÁM GARANTUJI !!!!

Milan Šašek (anonymný užívatel)

Možná že Capirelli je dobrý skůtr, ale já mám zatím jen problémy. Skůtr totiž vůbec nepéruje. Kyvná vidlice sedí na silenbloku i když stojí na hlavním stojanu.Podle servisu je to prý podle evropské unie a na pořádné tlumiče nemám nárok
Re:  
2020-07-02 15:27:29

Andy (anonymný užívatel)

Dobrej.
Za mě v pohodě, akorát jsem hned vyměňoval pružinu tlumiče viz https://scooter-tuning.cz/produkt/pruzina-tlumice-rd-medium-20-5kg-mm-115lb-inch-stage6-ohlins-paioli-piaggio/ a pak už dobrý
Re:  
2020-07-02 15:29:24

Andy (anonymný užívatel)

Za mě dobrý, jenom jsem hned vyměňoval tlumiče za tyhle https://scooter-tuning.cz/produkt/sada-zadnich-tlumicu-360mm-simson-s50-s51-s70-s53-s83/ a pak už vše super.
Štefty výfuku  
2021-07-19 16:51:27

Mára (anonymný užívatel)

Zdravím všechny jen bych se chtěl podělit o dost nepříjemný zážitek dnešního dne.Po jízdě asi 60km.mě malém upadl výfuk mám capirelli Grande Porto o šroubech už vůbec taky rači nemluvit začátek s tímto strojem byl katastrofální a pokud čekáte nějakou ochotu s náhradním dílem tak nato zapomeňte jeden vás odkazuje na druhého a stěžují si na covid nic horšího jsem nezažil na prodejnách Capirelli velice nespokojen.smile8