(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Maximus Offensive 125 recenze - diskuze

reagovat

Prokop (anonymný užívatel)

Jinak tyto skutry vyrábí asi 5 továren v Číně.Nejkvalitnější jsou od společnosti Sanyou nebo Taro (v čechách pod značkou Offensive) , taková druhá jakost je od společnosti Riya.

92peto (anonymný užívatel)

Tak to mam štěstí ze mam Sanyou T9 ssmile10 icon ssmile10 i kdys mi upadl jeden sroubek co drzi kryt vyfuku ale nahradit ho nebilo problem... pak sem malem stratil druhou co drzelo vzduchovy filtr.Ale jinak sem spokojen se skutrem, libi se mi design ssmile4 icon ssmile4

Primitiv (anonymný užívatel)

kápni trochu lepidla na závity a máš po problému.... icon

alsonn (anonymný užívatel)

Ahoj, chci si koipit tento model co máš ale nechci se spílit jako na Jonwayovi. Jak pokračují Tvé zkušenosti hlavně případné závady a starty po delším garážování. Děkuji

Čmelák (anonymný užívatel)

Kentoyu neber,vyrábí to výrobce skutru Riya a to je druhořadý výrobce.Hledej výrobce od Sanyou to je TOP výrobce...Jinak vypadá to uplně stejně,sanyou dává jiný výfuk a nejaké detaily....

92peto (anonymný užívatel)

Ahoj tak sem tu zas, tak že se skutrem sem spokojenej ale davam mu zabrat, stale jezdim ve dvou už ani nevím jak jede jenom se mnou samotným ssmile10 icon ssmile10 žena chce pořád jet semnou ssmile10 icon ssmile10 ale to neva, jenom bych potreboval zvednout pruzeni protoze sme težky a kdyš prochazim nerovnosti tak se dostanu az na dorazi zadnych tlumiču. Neco mi začalo vrzat vzadu kdys skutr prouži ale nevim co to je. Šrouby zatim drží, už se nepovoluji... Startovani je bez problemu, za studena to chce malinko přidat plyn... jinak skutr je hodne pohodlný da se říct, ale do budoucna bych skusil nejaky tuning variatoru.

Anihilator (anonymný užívatel)

Tak to rádi slyšíme, takové kladné zkušenosti se hodí. Příští rok až budou ty stříkačky, tak pro dva kusy zajedem ssmile10 icon ssmile10 .
Kentoya Maximus 125 recenze  
2016-12-27 21:53:09

Blažmen (anonymný užívatel)

Chlapy tak ono se to občas hodí, když manželka na ryby nemůže ne? smile10 já když už odpočinout tak radši sám smile10 jinak nevím co máte za typ, ale já s mým feverem jezdím ve dvou napohodu!
2016-12-27 22:47:35

frolif (anonymný užívatel)

Já osobně nemám ke značce Kentoya moc důvěru,stačí si pročíst diskuzní fórasmile8
2016-12-28 13:08:36

Blažmen (anonymný užívatel)

ono to máš co názor to člověk, jeden to vidí tak a druhý zase jinak smile4