Dobrý den. Jsem nováček tak nevím zda už někdo řešil novinku skůtru Skútr Offensive 125 ccm EFI vstřikování. Rozhoduji se pro koupi skůtru a nevím jaký vybrat. Koukal jsem na tento Offensive a druhá varianta by byla Jonway GTS 125. Pokud má někdo skušenosti z jedním nebo druhým prosím. poradte, Děkuji. Skůtr bude téměř deně v provozu, chtěl bych ho na cestu do práce co by bylo asi cca 25 km tam, a pak 25 km, zpět. Byl jsem se podívat v prodejně levné moto a mají tam hezké stroje. s:roll:

s:roll:
Pánové tady se to hemží různými chytráky co píšou něco o vstřikování,ale zatím co zde tlučete prázdou slámu firma Kentoya má již vzorky skůtrů se vstřikováním v české republice, jezdí na nich a mohu Vás ujistit že motory jsou stejné pouze karburátor je nahrazen jednoduchým vstřikováním.Výkon je shodný nebo nepatrně vyšší.
Čínské motorárny do vyšších výkonu nejdou ,proto že by museli vyrábět motory z jiných materiálů,ložisek apod.což by se prodražilo.Takže zapoměnte na vyšší výkon,
přes 7 kw se zatím nikdo nedostane ,ale je pravdou že se neustále motory vylepšují,takže kdo ví.
Závěrem papírově umí různí umělci dát do homologace výkon třeba i 9 kw,ale ve skutečnosti je to 6,5 Kw.
Takže tak nějak.
Kentoya