(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Jonway GTS 125 - diskuze

reagovat
Re: Jonway GTS 125  
2015-01-22 21:57:45

(anonymný užívatel)

Nevíe jestli je přerušovač blinkrů na Jonway 125 GTS vhodný pro ledkové blinkry? Chtěl bych tam dát něco jako m <a class="postlink" href="http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovky/patice-bau15s/led-zarovka-typ-t25-patice-bau15s-12xled-barva-o-s702571">http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovk ... -o-s702571</a> m a přerušovač vypadá podobně jako m <a class="postlink" href="http://www.motonakup.cz/moto/blinkry-na-motorku/prerusovac-led-blinkru/produkt/prerusovac-blinkru-led-3-pin">http://www.motonakup.cz/moto/blinkry-na ... -led-3-pin</a> m , ale nejesm si jistý, jestli je totožný. Dík za radu
2015-01-22 22:15:42

Prasomol15 (anonymný užívatel)

myslím že by to neměl být problém
2015-02-01 22:10:03

(anonymný užívatel)

Měl by někdo typ na blastry - ochranu rukou na Jonway 125 gts? Požadavkem je funkčnost i na ochranu rukou před chladným větrem, snadná montáž a přijatelná cena. Kdyby měl někdo zkušenost, přivátám informaci. Prosím popřípadě link na prodejce. Dík
2015-02-02 08:38:16
2015-02-20 09:55:31

Novotný (anonymný užívatel)

Dobrý den všem majitelům tohoto překrásneho stroje. Tak už mi taky říká pane a jsem opravdu nadšený jaký je to stroj.Mám ho v zelené barvě - úžasné. Na to,že je to Číňan vypadá majestátně a nádherně. Zakoupil jsem ho u firmy LevnéMoto Praha a jsem víc než spokojen. Perfektní profesionální jednání a na každý můj dotaz okamžitá odpověď. Můžu jen DOPORUČIT !!! ssmile4 icon ssmile4 ssmile4 icon ssmile4 ssmile4 icon ssmile4
2015-02-25 18:56:45

(anonymný užívatel)

Dobrý den, poradí někdo jak vyřešit kolísání otáček na Jonway 125 Gts? Nastartuju a otáčky se drží tak 1200-1300 ( Ok). Za chvíli ale vyšplhají na 2500 - 3200. Za chvíli zase klesnou. Zbytečně to na křižovatkách řve a asi tedy bere i víc benzinu. Zastavím tedy a pošteluju šroub na karbecu (vpravo po směru jízdy), otáčky klesnou, jenže pak zase skutr po chvíli začne občas chcípat. Zastavím tedy pošteluju šroub, trochu zvednu otáčky a vše začne nanovo. Už mě to docela sejří. Jinak mám smůlu na krutě nesedící plasty. Hlavně ten černej plast zčela skutru. ten nesedí tak, jako když ho někdo zkopal do kuličky. Ale proč to píšu. Pokud taky někomu nesedí, tak si zkontrolujte brzdovou hadici, která se v mém případě dřela o hranu toho plastu. Musím uvést, že moto nemám od prodejce LevneMoto. Ten od koho jsem to kupoval asi moc nestojí o dobré jméno firmy, pokud takovej bastl pustí do světa.
2015-02-25 19:10:12

Primitiv (anonymný užívatel)

tady ty kolísající volnoběžné otáčky způsobuje zanesená volnoběžná tryska..musíš sundat karburátor a pročistit ho.Potom volnoběh stahneš.Je lepší když to dělá odborný servis,protože se ladí ještě bohatost směsi,to je ten šroubek zespoda na karburátoru jak je k nemu tak špatný přístup.Taky se hned koukni ,jak sedí přiruba karburátora.Muže tam být nepatrná prasklinka a pak to taky dělá podobnou paseku protože si to tahá falešný vzduch a chod motoru je nepravidelný...Když budeš potřebovat poradit tak sem písni icon
2015-02-25 19:14:34

ještě k tvému dotazu.My čistíme karburátor na každé garanční prohlídce.Na zimu je dobré dát do benzínu spaciální přísadu,která právě tomuto zanášení trysek zabrání i když skutr stojí třeba půl roku.....Já to dávám do svojí motorky a na jaře chytám skoro na ťuknutí....
2015-02-25 20:24:58

(anonymný užívatel)

já si toho všiml hned po přestavbě na 150 a výměny variátoru. Může to mít souvislost? Přestavbu řešili v LevnémMotu, mechanik mi přijde šikovnej a ochotnej tak si nemyslím, že by udělal něco špatně. Mohl bys mi popsat jak nastavit ten karbec, bohatost směsy nějak podrobněji? jak poznám, že je bohatost správně nastavena? Ještě bych se zeptal:
každou zimní sobotu skutr na 10 min nastartuju a nechám poběhat. Přestože zima není nějak krutá a baterie je nabita na 100%, jako by se nechtěl ten motor otočit a pak až napotřetí se chytne (jako kdyby byla vybitá baterie a netočila), není něco špatně? Děkuji za rady
2015-02-25 21:16:54

ne to bych neřekl.To je tím karburátorem.vyndat a pročistit a pak seřídit ten šroub bohatosti.Utahni ho na max a pak povol 2,5 otačky.To je takové standartní nastavení ale stejně je to hodně doladovaní.

Jak to přesně myslíš s tím ,že to nechce nastartovat?jako že zmáčkneš tlačítko startování a starter se neroztočí?