(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Jonway GTS 125 - diskuze

reagovat
Re: Jonway GTS 125  
2016-02-18 13:44:57

Primitiv (anonymný užívatel)

zde zajímavé video od společnosti Jonway o jejich automobilové divizi
2016-05-14 15:16:44

(anonymný užívatel)

"Návštěvník" napísal:
Zdravím, výše jsem popisoval závadu, že se mi skutr téměř zastaví při jízdě na plný plyn, tedy asi v největší zátěži motoru. Dnes jsem vyměni benz. čerpadlo, vzduchový filtr, hadice se zdaji ok. Stav seřízení jsem popsal výše. Bohužel situace se nezměnila. A tak mě napadlo, jestli to nemůže souviset s výměnou válce za 160. Je mozné že by se to nepovedlo a ten válec se v zátěži přiďíral vlivem treba velké teploty a ně to pak připadá, že tam nejde v tu chvíli benzin? Nemate radu jak postupovat dál. A aby toho nebylo málo, tak jsem zatočil rukou zadním kolem a trichu se přibrzduje. Taky páka je na prvni stisk dost natvrdo a az ba další stisk změkne. Taky se mi zdá že mám po jízdě teplý kotouč, přední je studený. Je to normální? Co s tím?

skus zkratit benzinovou hadičku,mněl jsem naprosto stejný problem a mechanik udělal tuto jednoduchou upravu a přestalo to.
2016-05-29 04:51:43

(anonymný užívatel)

"toumes" napísal:
Zadni. Já trubka to nenapsal. icon

ahoj a neuvažuješ o přidavných blinkrech,ja si je nechal namontovat a maximální spokojenost,silnější žarovky nejsou upně dobré řešení vzhledem ke sklonu blinkru a když se do nich opře sluíčko tak ti co jedou za mnou vubec nevidí že blikám,proto jsem zvolil variantu přidavných blinkru a je to v pohodě,cena za blinkry a praci cca 500kč,cena za to být viděn nevyčíslitelná.
2016-06-12 09:38:01

Vanilka (anonymný užívatel)

"Návštěvník" napísal:
"toumes" napísal:
Zadni. Já trubka to nenapsal. icon

ahoj a neuvažuješ o přidavných blinkrech,ja si je nechal namontovat a maximální spokojenost,silnější žarovky nejsou upně dobré řešení vzhledem ke sklonu blinkru a když se do nich opře sluíčko tak ti co jedou za mnou vubec nevidí že blikám,proto jsem zvolil variantu přidavných blinkru a je to v pohodě,cena za blinkry a praci cca 500kč,cena za to být viděn nevyčíslitelná.

Zdravím ve spolek, potřeboval bych poradit ... přestalo mi svítit přední led osvětlení na levé straně, respektive svítí jen dvě horní, ostatní po pobouchaní probliknou ( nejspíš studeňák )
Jak se k tomu nějak inteligentně dostat abych něco nepolámal a dá se led světlo proletovat nebo se musí vyměnit celé?
Předem děkuji za každou radu...
2016-06-13 07:22:15

(anonymný užívatel)

Kdyby někdo potřeboval origo výfuk na Jonway gts 125 (nexus, wing a pod.): m <a class="postlink" href="http://www.skutrforum.cz/nahradni-dily-prislusenstvi-tuningove-dily-helmy-obleceni-f15/p-vyfuk-jonway-125-gts-t13215.html">http://www.skutrforum.cz/nahradni-dily- ... 13215.html</a> m
2016-06-13 12:45:39

Kolmen (anonymný užívatel)

"Vanilka" napísal:
"Návštěvník" napísal:
[quote="toumes"]Zadni. Já trubka to nenapsal. icon

Zdravím ve spolek, potřeboval bych poradit ... přestalo mi svítit přední led osvětlení na levé straně, respektive svítí jen dvě horní, ostatní po pobouchaní probliknou ( nejspíš studeňák )
Jak se k tomu nějak inteligentně dostat abych něco nepolámal a dá se led světlo proletovat nebo se musí vyměnit celé?
Předem děkuji za každou radu...[/quote]

Musí se rozebrat přední část a demontovat světlo. Rozebrat světlo a uvnitř je pásek s 5 diorama, kde spodní 3 mají přívod proudu u spodní, která bude asi žádná. Měl jsem stejný problém a dioda stála 5 Kč a 2 hod. práce i s naletováním diody.
2016-06-25 20:18:58

Táňa (anonymný užívatel)

Dobrý den,
mám problém. Mám skutr Jonway 125 a velký problém se startováním. Prostě chci nastartovat a otočí se max. 1x a pak už jen skomírá. Na nabíječce jsem ji měla několikrát, vždy svítila zelená, ale jakmile
chci nastartovat, tak je to ta samá písnička.
Baterie je 9Ah. Chtěla jsem ji odvézt do Auto Moto v Praze, ale netuším jak, když ji ani nenastartuji.
Poraďte prosím, co s baterií, případně, jaká baterie tam má být.
Děkuji moc Táňa
2016-06-26 16:52:55

Primitiv (anonymný užívatel)

nejlepší do GTS je tato baterie:
m <a class="postlink" href="http://www.levnemoto.com/motobazar-150-Motodoplnky-Motobaterie_Varta_12V">http://www.levnemoto.com/motobazar-150- ... _Varta_12V</a> m
Jinak nastartovat mužete i nožním startováním
2016-07-04 14:47:51

(anonymný užívatel)

Ahoj majitelé těchto skutru male varovani které vam muže zachránit motor.Pokud vám motor běži a slyšite cvakáni zni to jak vule na ventilech tak okamžitě doporučuju jet do servisu rozsypala se lišta na ventilech hrozi spadnuti řetězu a tudiž potkáni motoru s ventilama u mě to dopadlo bez potkáni naštěsti mam fotky je to jak u aut co prasne rozvodovy řemen a je po motoru zdar
2016-07-04 18:10:52

(anonymný užívatel)

Ještě jednou mechanik mi to upřesnil prasklo vodítko řetězu a cvakot zmizel a 15000kč ušetřeno za nový motor