(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Jonway GTS 125 - diskuze

reagovat
Re: Jonway GTS 125  
2015-05-24 10:55:34

(anonymný užívatel)

Nevim jak to popisuješ motorem to neni.Leda jestli to dela v určitých otáčkách a jak jede na rovince? pokud jede bez problému tak hledat jinde a jesli ti to dělá jenom v kopci tak nejspiš ti bude prokluzovat řemen jak řikáš pokud ubereš plyn že se chytne .Ale že ti to i chcíplo to je zase divný to by zase ti nešlo jak pišeš tak na volnoběch
2015-05-24 14:48:33

Primitiv (anonymný užívatel)

Naplň pet láhev benzínem a připoj jí přes hadičku na karburátor aby nikde nechcal benzín kolem,napoj to samospadem aby šlo béňo do karburátoru a nějak to zajisti.Pak uvidíš jestli to bude chyba v pumpě nebo v dodávce paliva...
2015-05-25 22:25:09

(anonymný užívatel)

Dnes jsem se koukal po ND na Jonway. Typ mého filtru vzduchu nelze sehnat, příruba karburátoru nedostupná. Vypadá to že je problém s plastama. ND pokud jsou, tak jen po pár kusech. Opticky mi přijde že není problém ale fakticky je. 2 prodejci mi potvrdili, že je sice objednáno, ale čangajšky to netrápí. Otázka zní je to opravdu tak špatné, nebo jen blbě hledám? Nemáte odkaz na prodejce s kompletní,nepredraženou, naskladněnou nabídkou ND.? Km moto a Mulmoto už také nejsou na tom nejlépe.
2015-05-25 23:19:29

Co já vím ,tak sklady v Praze jsou s ND na GTS k prasknutí včetně plastů,myslím že tak z 99% tam mají vše a 1% seženeš normálně jinde.
2015-05-26 06:14:38

(anonymný užívatel)

No jo, jenže asi maji jiné nakupky, protoze to co jsem platil jinde za 200 kc maji za tusim 700 (vzd. Filtr). Pokud jsou takové rozdily v celém sortimentu ND tak to udělá pěknej ranec peněz.
2015-05-26 10:05:05

(anonymný užívatel)

Tak ušetřit se dá na ND.Něco koupiš u levnemoto něco seženeš jinde a tu přirubu koupíš běžně sice je to atyp je delší je pravda ceny rozdílné a navíc ta příruby vydrží rok a praská konstrukční vada.
2015-05-26 10:14:39

ty příruby se nesmí moc utahovat,jinak se naruší povrch tý gumy a je to v kopru.....
2015-05-26 15:54:14

(anonymný užívatel)

V tom případě to měl vědět mechanik v levnémmotu když to měnil.Já měnil už čtrvrtou a praská to na stejném místě tam je potíž vnitřek je kov a nalisovana guma ta časem změkne a celé se to odlepí a praskne kolem šroubu na levé straně .A utáhnout se to musí pak to přisává vzduch pak to nejede špatně startuje zlobí volnoběh a je cítit benzin.Bylo by lepší aby to tělo bylo jenom z kovu a u karburátoru guma jak to má naraku jenže velikostně je to malé. S utaženim to nemá nic společnýho
2015-05-27 20:36:01

(anonymný užívatel)

Zdravím, výše jsem popisoval závadu, že se mi skutr téměř zastaví při jízdě na plný plyn, tedy asi v největší zátěži motoru. Dnes jsem vyměni benz. čerpadlo, vzduchový filtr, hadice se zdaji ok. Stav seřízení jsem popsal výše. Bohužel situace se nezměnila. A tak mě napadlo, jestli to nemůže souviset s výměnou válce za 160. Je mozné že by se to nepovedlo a ten válec se v zátěži přiďíral vlivem treba velké teploty a ně to pak připadá, že tam nejde v tu chvíli benzin? Nemate radu jak postupovat dál. A aby toho nebylo málo, tak jsem zatočil rukou zadním kolem a trichu se přibrzduje. Taky páka je na prvni stisk dost natvrdo a az ba další stisk změkne. Taky se mi zdá že mám po jízdě teplý kotouč, přední je studený. Je to normální? Co s tím?
2015-05-28 08:25:26

(anonymný užívatel)

"Návštěvník" napísal:
Zdravím, výše jsem popisoval závadu, že se mi skutr téměř zastaví při jízdě na plný plyn, tedy asi v největší zátěži motoru. Dnes jsem vyměni benz. čerpadlo, vzduchový filtr, hadice se zdaji ok. Stav seřízení jsem popsal výše. Bohužel situace se nezměnila. A tak mě napadlo, jestli to nemůže souviset s výměnou válce za 160. Je mozné že by se to nepovedlo a ten válec se v zátěži přiďíral vlivem treba velké teploty a ně to pak připadá, že tam nejde v tu chvíli benzin? Nemate radu jak postupovat dál. A aby toho nebylo málo, tak jsem zatočil rukou zadním kolem a trichu se přibrzduje. Taky páka je na prvni stisk dost natvrdo a az ba další stisk změkne. Taky se mi zdá že mám po jízdě teplý kotouč, přední je studený. Je to normální? Co s tím?

A jak ti to jede na rovině?Ted se tě zeptal co tam máš za olej ?Ale kdyby se přidíral zjistíš to když vypustíš olej a bude černej.Ber to že když se děla tuning u auta doporučuji olej proti většímu otěru.Jeslí tam máš 10w40 minerál tak tam může byt větší tlak ten olej je hustší dle manuálu má být speciál olej 10w30.Koukni na olej a uvidiš. Ber to že máš nový válec takže to znova zajíždíš.Já si měnil válec chvilku jezdil a olej byl černej tak jsem ho vyměnil a je čistý.Ale pokud ti motor běži na volnoběh a nevydává rachot nebo necítíš benzin těžko jinak řešit to by člověk musel slyšet .A ty brzdy jednoduchý zkus zmáčknout tu brzdu zadní jdi k brzdiči a zahýbej s nim měl by zvolna uvolňovat ze sevření to je jak u auta a rozhýbat a ta tvrdost můžeš mít dost kapaliny v systému a trochu popřípadě ubrat.