(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Jonway GTS 125 - diskuze

reagovat
Re: Jonway GTS 125  
2015-04-13 13:43:19

(anonymný užívatel)

Nášlap nekřupe, v jedné chvíli jde celkem zlehka a v další nakopnutí musím víc zabrat. asi má větší odpor jak se převaluje válec. Ten motor ale nemá vůbec tendenci naskočit, ať teplý, nebo studený. Jako kdyby to nehodilo jiskru, nebo nemělo sílu, ale startér chytá. Karbec, svíčky, ventily to je seřízeno, kdyby nebylo, tak by snad nejel celkem dobře.
2015-04-14 07:55:00

(anonymný užívatel)

Prosím tě ty podložky jsem našel ale zapomněl jsem na to.A s tím nášlapem mělo by to jít lehce samozřejmě odpor to nějaký má.No já než jsem dělal tu volnoběžku tak nožní šel hodně ztuha až jako by to přeskakovalo a nešlo mi to chvilkama ušlápnout ted to jde to jde lip a za sebou.A pokud ti to startérem chytá dobře a jak říkaš že motor je seřizen tak potíž by neměla být.Mě to dělalo že jsem šlapal a nedošláp až dolu a musel jsem hodně vynaložit sílu a navíc jako by se tam něco příčilo a pak tedy motor se převalil a koplo to zpátky do páky tak nejspíš budu vědět kde je potíž
2015-04-14 11:28:57

(anonymný užívatel)

Jo tak každý druhý šlápnutí jde opravdu z tuha, že musím dost zabrat.
2015-04-14 21:30:48

(anonymný užívatel)

Jo tak ty podložky ta větši má 5.5cm a ta menši 3.5cm to se přesně vejde na to ložisko ta tyč je desítka měl jsem tu kousek v garáži a délka tyče je 10cm jo a sila podložek je 0.5cm aby se neohly.No ted ten nášlap nevim a když startuješ startérem nedělá to něco co nemá? jako takové kopnutí?Víš jde o to tam není co by se pokazilo pod krytem variátoru jsou na nožním akorát takové půl měsice to by dělalo že se ti nevrátí páka jsou tam pružiny.Ale můžeš na to kouknout jak je ta páka na tom půl měsici na konci toho ozubení je lehce kápnuto jesli ti to neleze za ten návar.No a pak jedině to může být ta volnoběžka startéru ale mě postupně se zhoršovalo startováni při startu mi to koplo a nášlap šel ztuha a nešlo to došlápnou.Chce to zjistit a dopracuješ se k závadě
2015-04-15 07:34:58

(anonymný užívatel)

A kruci. Tak to mě připadlo, jako že sem uplně blbej, že občas jako když starter málo podržím a nebo nedomáčknu a musím startovat znovu ( 1. start je občas spíš takovej kuc). Mám najeto 2500 km a že by už byla volnoběžka v háji? No to bych pak byl asi v řiti s:o icon s:o , protože na tuhle opravu bych si netroufnul. Četl jsem tu v diskuzi, že je třeba vyrobit přípravek a takhle zručnej nejsem. s:oops: icon s:oops: Jinak díky za rady
2015-04-15 13:18:44

(anonymný užívatel)

To nemusí být tím zatím teda pokud startuješ a nekopne to při startu a hned rána a navíc pak to rachotí protože se to točí na hřideli.Oprava není tak složitá jinak není za co
2015-04-19 14:27:41

Jany (anonymný užívatel)

Ahoj jak ste s tímto skútrem spokojeni přemýšlím o koupi
2015-04-19 19:20:08

Arny (anonymný užívatel)

já jsem tento skutr koupil před rokem právě tady v Praze.Mám nalítano 4000km a zatím bez problému.Jen mě prasklo lanko u náhonu tachometru opraveno na servisu při garanční prohlídce ...Jinak jedem mě 95km/hod podle GPS...takže v poho stejně jezdím po městě kolem 65km /hod
2015-04-19 23:27:17

(anonymný užívatel)

Prosim te. 95 za jakých pidminek. Rovina, protivitr a pod. Kolik ti jede do prudsiho kopce bez moznosti se před ním rozjet?
2015-04-20 08:37:30

Arny (anonymný užívatel)

na rovince při bezvětří v jednom ,ale když se to zahřeje tak po 20 minutách jízdy.Jinak mám skutr osazen sportovním variátorem Mal.3000 myslím že to je.