(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Jonway GTS 125 - diskuze

reagovat
Re: Jonway GTS 125  
2015-03-30 13:07:41

(anonymný užívatel)

Četl jsem, že na těchto strojích dost často odcházejí ložiska v kolech. Lze nějakým způsobem v domácích podmínkách oddálit tuto závadu? Někde něco promazat atd. ?
2015-03-30 17:01:22

Primitiv (anonymný užívatel)

to nevím,my jsme to dělali jen jednou na zadním,ale to bylo tím ,že frajer píchnul a dojel domu na ráfku...jinak o ničem nevím...Ono se třeba píše že jsou problémy na tomhle skutru s variátorem.Lidé když se na GTS přijdou podívat ,tak se na to často ptají...vtipný na tom je ,že my jsme nikdy žádný problém s variátorem neřešili a myslím že bych o tom měl vědět když řeším záruční servis přímo pro největšího prodejce těchto skutru v ČR.tyhle plky vypouští konkurenční prodejci ...tento skutr prostě nemá konkurenci a mnoho prodejcu to nedokáže přenést přes srdce.... icon
2015-03-30 21:22:05

(anonymný užívatel)

Co prodejci, ale někteří uživatelé značkových strojů jsou na forech jak sršni a neustále cítí potřebu komentovat majitele číňanů místo toho aby smysluplně poradili.
2015-04-02 09:01:09

(anonymný užívatel)

Zdravím jak tu pišete o variátoru problém s nim není jenom se časem chce podívat na válečky a vodítka válečky jsem dal nové a lepší a hned byla znát změna.Jenom co odchází ne na variátoru ale na spojce je jehlové ložisko spojka pak hází a pak to má vliv na na funkci spojky jinak to je bez problémů.A to ložisko na kole mi odešlo při pěti tisících km mazat se nedá pouze vyměnit dal jsem lepší SKF.Bohužel nechci vás tu strašit ale ložiska odcházejí toho skútra mám a vim o čem mluvím a je pravda konkurenci nemá krom toho satelise a kymca
2015-04-02 09:51:46

(anonymný užívatel)

S tím plovákem v tom karboši jak to je sestavené tak by to mělo být i sestavené zpět.Jedině na tomhle můžeš spíš zhoršit jeho funkci a to nedostatkem paliva nebo naopak.Ten plovák je na osičce a ta pružinka by měla byt zasunuta v tom karboši a jsou tam pak jenom ty trysky.To co popisuješ akorát možná změní hladinu ale podstatě k ničemu si myslím.Tam to akorát se seřizuje šroubem volnoběhu a bohatost směsi.Bud teda dát tenhle pryč a je náhrada od naraku nebo opravdu složit ten starý a pokud máš potíže se se řízením hledat po hasicích a kde to přisává falešný vzduch
2015-04-02 09:52:58

záleží na tom z jakého roku GTS máš .Je pravda že v roce 2012 a 2013 ty ložiska nevbyli moc kvalitní.Ale poslední dodávky od 2014 už mají mnoho komponentu vylepšených včetně těch ložisek.
2015-04-02 10:00:10

(anonymný užívatel)

Starší výroby tohle neřeším je to běžná údržba vyměnit a jede se dál ssmile4 icon ssmile4
2015-04-03 09:08:58

(anonymný užívatel)

Co se týká výměny ložisek v kokech: je k tomu třeba nějaké spešl vybavení, pokud bych to chtěl udělat sám? Někdo tu psal, že dal kvalitnější. Nebyl by nějaký odkaz kde by se daly pořídit? Popřípadě i typ těch ložisek?
2015-04-03 09:13:38

já už si to nepamatuji...delalai jsme to jen jednou...Jinak dobré ložiska mají zde,prodejnu mají i v Praze v Horních Počernicích
m <a class="postlink" href="http://www.vkloziska.cz/">http://www.vkloziska.cz/</a> m
2015-04-03 11:07:25

(anonymný užívatel)

Jo v Praze ve Štěrboholích je u europarku zelený barák kup si lepší SKF a samotná výměna je stačila mi závitová tyč a dvě podložky a s opatrností je hned venku ale nejspíš předem zapomenout vyndat tu pérovku