(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Zakuckává se - diskuze

reagovat
Zakuckává se  
2012-08-26 09:40:15

Spartan (anonymný užívatel)

Cau scootrari mam takovej vetsi problem tak doufam ze mi nekdo poradi s:( icon s:( vcera kdyz jsem se sel project tak se scoot zacal kuckat u RE5PEKTA pred barakem to fluslo z laufu a zdechnul tak jsem to nastartoval a jel jsem domu po cca. 10min jsem vysel z baraku a chci ho nastartovat a nechytne zachvilku uz chytnul a jel jsem, kdyz se to ohralo tak to zacalo kuckat pri vysokejch otackach a kdyz jsem zastavil na krizovatce tak mi to zdechlo s:( icon s:( . Myslim si ze to bude bud smesi a nebo svickou. Poradte nekdo PLS vsem diky za pomoc PS: a taky se stane ze mi vystreli plamen z laufu s:( icon s:(
Re: Zakuckává se  
2012-08-26 09:41:03

Bubákkk (anonymný užívatel)

Čéče stalo se mi ouplně to samý. Já si myslím, že na 99% je to tou swíčkou. Bylo to gdyš sem uš dojížděl na naší chalupu po šestidenim wejletu po šumawě. Denně sem toho najel w kuse celkem dost, páč za těch 6 dní sem najel 1295km. No a tag si myslim, že ta swíčka uš toho měla wážně dost. Nawíc stalo se mi to samý, bylo to we wysokejch wotáčkách. To proto, že chalupu máme kousek wod kokořínska a zrowna sem jel do pěknýho krpálu s tím, že na chalupu uš to je jenom 4km. Tagže uš sem chtěl bejt na chajdě co nejdříw a tag sem přidal při jízdě do toho krpálu skoro plnej plyn. No a w tu chwíli se to stalo. Scoot se začal lehce dusit, po pár sekundách už hodně silně dusit a pag wyšla rána z wejfucku a scoot mi zdechnul. No postawil sem si scoota na krajnici a skontrolowal swíčku. Byla totálně zasratá. Mírnějc to říct woprawdu ani nejde, páč to byla pecka téměř po celý tý tyčce u prostřed swíčky a dost podobně wypadal celej zbyteg swíčky. Prostě totálně zasratá swíčka. No wyměnil sem jí za nowou, páč mám sebou dycky dwě nowý swíčky a dojel na tu chajdu. No a z chajdy sem asi po 40 minutách jel ještě domů a to je 45km. No a to uš se žádný problémy neprojewili. Taky sem měl strach a to hlawně z tý pecky z wejfucku. Newěděl sem jestli se u toho nepokazilo něco jinýho neš ta swíčka, ale naštěs
2015-02-04 09:47:58

Kolibřík (anonymný užívatel)

to Sails,zřejmě mají kamarádi pravdu,bude to tou svíčkou s:( icon s:( .A vztek u opravy je někdy na místě!Stimuluje jezdce i stroj ssmile10 icon ssmile10 !Brácha byl svědkem,když jeden jeho velice dobrý známý,ze vzteku,že mu motorka nejede a nemůže zjistit závadu,praštil strojem o zem,sundal pásek,mašinu zmlátil,zvedl,našlápl,odjel.Tak vidíš,stres nás tlačí k výkonům ssmile10 icon ssmile10 !Jsme tak stavění.
2016-06-07 15:24:47

náhodný host (anonymný užívatel)

"Bubákkk" napísal:
Čéče stalo se mi ouplně to samý. Já si myslím, že na 99% je to tou swíčkou. Bylo to gdyš sem uš dojížděl na naší chalupu po šestidenim wejletu po šumawě. Denně sem toho najel w kuse celkem dost, páč za těch 6 dní sem najel 1295km. No a tag si myslim, že ta swíčka uš toho měla wážně dost. Nawíc stalo se mi to samý, bylo to we wysokejch wotáčkách. To proto, že chalupu máme kousek wod kokořínska a zrowna sem jel do pěknýho krpálu s tím, že na chalupu uš to je jenom 4km. Tagže uš sem chtěl bejt na chajdě co nejdříw a tag sem přidal při jízdě do toho krpálu skoro plnej plyn. No a w tu chwíli se to stalo. Scoot se začal lehce dusit, po pár sekundách už hodně silně dusit a pag wyšla rána z wejfucku a scoot mi zdechnul. No postawil sem si scoota na krajnici a skontrolowal swíčku. Byla totálně zasratá. Mírnějc to říct woprawdu ani nejde, páč to byla pecka téměř po celý tý tyčce u prostřed swíčky a dost podobně wypadal celej zbyteg swíčky. Prostě totálně zasratá swíčka. No wyměnil sem jí za nowou, páč mám sebou dycky dwě nowý swíčky a dojel na tu chajdu. No a z chajdy sem asi po 40 minutách jel ještě domů a to je 45km. No a to uš se žádný problémy neprojewili. Taky sem měl strach a to hlawně z tý pecky z wejfucku. Newěděl sem jestli se u toho nepokazilo něco jinýho neš ta swíčka, ale naštěs

No ty vol....praotec Čech by se raději nechal přejmenovat, kdyby věděl, že někdo bude jednou takhle prznit češtinu s:roll: icon s:roll:
2016-06-26 09:13:07

Primitiv (anonymný užívatel)

icon