(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Asi nějaký problém - diskuze

reagovat
Asi nějaký problém  
2012-08-26 09:37:56

Rumcajs (anonymný užívatel)

Jedu si tak 80 temer na plny kotlik a z niceho nic to prestane jet...zpomalilo to tak na 5-10km/h...Motor bezi,ale nevytoci se aby variator vice zabral.Kdyz to dam na vonobeh,tak to chcipe...musim drzet plyn...necham to 5-10 minut odpocinout a zase to jede jak z praku...po rovine jsem mel 90 na tachacu...ujedu 15 kilaku a zase...fakt divne

Ted nejake shrnuti...benzin,a olej tam je...z vyfuku se kouri (olej je v benzinu-OK),motor toci,ale nechce jit do otacek,po chvili jede motor na 100%,teplota asi 3-5°C a motor je studeny, posledni hodinku jizdy poprchavalo...

jo abych nezapomel...asi tak 20 kilaku predem to nechtelo moc zrychlovat do kopce (jakoby male skubani)ale pak se to uklidnilo...

Nenapada vas v cem muze byt problem?...Pucmeloun me strasil,ze to muze byt pridreny motor s:( icon s:(
Re: Asi nějaký problém  
2012-08-26 09:38:17

Primitiv (anonymný užívatel)

Nezajizdis nahodou novy valec 2T? me to delal novy nicasil 70. Roztahne se valec, pistni krouzek netesni, dochazi ke ztrate komprese. Aspon tak jsem to pochopil jako laik. Po schladnuti to zase jelo. No bylo mi receno, ze jsem to taky pridrel - v zabehu (najeto 50km). Ale pak jsem byl hodny a srovnalo se to(asi po 500km) . Ted uz se to nestava i kdyz tocim furt plny. Stavalo se to tenkrat po delsi ceste do kopce. Jak Tobe?
2012-08-26 09:38:41

Je to stale origos valec...motor ma najeto 11 tisic (je to 2T) Planuju to dat pres zimu do servisu na kontrolu,tak mu reknu, at sse koukne na pistni krouzky...hodny na to jsem. Celou tu vyjizdku jsem jel s Vlkem (Juki Rally)a to jsem jel tak na 1/4 plynu...tak lehce normalne nejezdim!!! Vubec jsem to nehnal..normalne jezdim tak 80 tachometrovych a na vyjizdce jsme jezdili tak mac 60 (krom kopcu). jinak bylo docela zima,tak jsem si rikal, ze prehrate to byt nemuze (udrzel jsem ruku na motere i vyfuku)
Mam jen strach abych to nejak nedonicil...
2012-08-26 09:39:01

Pláca-máca (anonymný užívatel)

Nejsem 2T odbornik, ale jako vsichni tady jsem vyrustal na fichtlu. Nejsem si jistej jakym systemem pracuje oddelene mazani u modernich skutru, vim vsak ze mnozstvi oleje je castecne zavisle na otoceni plynovou rukojeti.:

Nemuze se stat, ze kdyz jsi jel ted neobvykle lehce, do benzinu slo pri stejnych otackach mene benzinu, tim padem i cerpadlo davkovalo mene oleje, a motor se zacal proste pridirat?

Zopakoval se problem i pri ostrejsi jizde, nebo jizde do kopce?
2012-11-01 18:45:22

jo a bylo jedno,jestli jedu pomalu...
Sem si rikal...budu to setrit...jel jsem pomalu a ujel jsem mensi vzdalenost nez 15 kilaku (myslim ze i pod 10)a objevilo se to...pak me napadlo ze to zkusim tocit...tak jsem jel na plno a vydrzelo to tech 15 kilaku...
Kdyby se to pridiralo,tak bych prece jel do doby nez se to zadre a konec, finito ne? A ne ze ujedu docela velky usek,pak 5 minut pauza a zas v pohode (po te pauze to fakt jelo jak z praku-normalni stav)To mi na zadiraci motor moc nesedi...ale ja se v tom moc nevyznamsmile4