(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Napínák řetězu - diskuze

reagovat
Napínák řetězu  
2009-01-16 01:01:40

don mekeli (anonymný užívatel)

ČAU,JAKOU MÁTE ZKUŠENOST S NAPÍNÁKEM ŘETĚZU? U mně byl docela dost volnej do stran diky velké vůly na čepu.
Re: Napínák řetězu  
2009-01-16 01:02:01

erik (anonymný užívatel)

No ja jsem ten napinak jen postelovad kladivkem aby byl na stredu retezu a jinak je ok. Mam asi 1200km a me se teda jeste ani nesjizdi - nemas to nejaky zatuhly , toci se dobre? Taky koukni jestli ti bezi presne podle retezu , jinak se ti to nemuze za takovou chvilku sjet. s:shock: icon s:shock:
2009-01-16 01:02:23

miky26 (anonymný užívatel)

Vcera mi v terenu spadnul retez a docela me to vylekalo. Nechci aby mi to znicilo karter a tak chci poresit asi to voditko. Napinak se mi neosvedcil a ani se na poradny masiny nedavaji - to neco znamena a tak bude voditko. Jen nevim jak na to - poradte - fot´te , diky
2009-01-16 01:02:43

george (anonymný užívatel)

Vzal jsem vrtacku a v tu ranu byly v kyvce dve diry a 1minutu za nima tam bylo voditko. Byl jsem s tim tam kde mi to vcera spadlo a dneska sem si na retez ani nevzpomel. Drzi to tam suprove a zda se mi ze je to celkove klidnejsi a nerachta to tam jak se tam ten retez mlel. Zkratka si myslim , kdo si to tam neda tak je amater icon - to voditko stoji 280 KC a montaz 10 min a vysledek - A1 icon
2009-01-16 01:03:50

honza (anonymný užívatel)

K šponováku jeden drobný postreh. Budem zase vychádzať so skúseností čo sme mali na trojdňovej.
Silónové koliesko je uložené v dvoch ložiskách. Rozmer sem schválne neuvádzam, lebo sa môže stať, že každý bude mať iný s:grin: icon s:grin: s:grin: icon s:grin: s:grin: icon s:grin: .
Skontroluje ich, poprípade vymente. Ja som tak spravil úuž hrkotali, mali namále/.
Na trojdňovej sa chlapovi rozsypal, nevenoval tomu pozornosť a následok: spadnutá reťaz mu poškodila motor. Našťastie to bolo tretí-posledný deň. Mal dojazdené.
2011-12-13 20:53:20

buda117 (anonymný užívatel)

Prosimtě mohl by jsi udělat fotku jak si upenil vodič a z jaké motorky jsi použil díky

"honza" napísal:
K šponováku jeden drobný postreh. Budem zase vychádzať so skúseností čo sme mali na trojdňovej.
Silónové koliesko je uložené v dvoch ložiskách. Rozmer sem schválne neuvádzam, lebo sa môže stať, že každý bude mať iný s:grin: icon s:grin: s:grin: icon s:grin: s:grin: icon s:grin: .
Skontroluje ich, poprípade vymente. Ja som tak spravil úuž hrkotali, mali namále/.
Na trojdňovej sa chlapovi rozsypal, nevenoval tomu pozornosť a následok: spadnutá reťaz mu poškodila motor. Našťastie to bolo tretí-posledný deň. Mal dojazdené.
2011-12-22 16:11:34

moto88 (anonymný užívatel)

Jsem asi vul a hlavne tomuto moc neholduji vzhledem k tomu, ze ctyrkolku mas kratce, ale vysvetlete mi prosim co se stane kdyz odstranim napinak a dam tam to voditko. Musim kratit retez, nbeo jak docilim toho aby nebyl moc volnej? Vim, ze ten radoby napinak mu do napnuti moc neda, ale jaksi mi to neni jasny . Za svoji natvrdlost se predem omlouvam... Diky - Honza s:oops: icon s:oops:
2012-01-05 19:49:26

kocour (anonymný užívatel)

musíš povolit ten zadní náboj co ti drží zadní poloosy.je tam takový otvor na šroubovak,stim pohnes a napneš tím žetez...a pak zase utahnes...kratit řetěz nemusíš....