Mili priatelia,
všetky nami predávané pneumatiky, ktoré nájdete na našom majú E-certifikáciu a teda sú homologizované pre použitie na cestách v EU.
V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať.
Čo sa týka balenia v akom sú distribuované od nás zo skladu, pneumatiky sú originál zabalené z výroby, a majú za sebou 1,5 mesačnú cestu v kontaineri, čo si viete predstaviť pri takom množstve pneu ako sa tá masa pneu dokáže vlastnou hmotnosťou deformovať, viem že vyzerajú "požuté a polámané". Vôbec to nemení nič na ich použitelnosti, po rozbalení majú tendenciu sa vrátiť do pôvodného stavu. Všeobecne platí, že pokiaľ nie je poškodená pätka pneumatiky, tak pneumatike nič nie je, nakoľko kordy v pneumatike sú predpäté a tým pádom netrpia na ohyb.
Aktuálne riešime akceptovatelnejší spôsob dopravy pre Slovenskú republiku. Som si vedomý, že aktuálna cena dopravy kuriérom z Čiech na Slovensko je nevýhodná. V prípade, že ste niekto z okolia Púchova a ste si ochotní pre pneumatiky prísť, je možný dohovor že Vám pneumatiky na víkend priveziem. Chodievam pravidelne každý piatok-nedeľu.
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
PS: Jonas, prečo si sa neprihlásil keď si u nás bol ? s8-)

s8-)