(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

AL kola - diskuze

reagovat
AL kola  
2009-01-16 00:50:23

Gigolo (anonymný užívatel)

Zdravím všechny 4kolkáře.Mám dotaz na ty kteří mají originální al rafky na bashanovi jak jsou s nima spokojeni,jestli hážou nebo ne atd.Já tam mám origo plecháče a jsou tak doré že mají hodnotu asi pouze toho plechu ze kterého sou vyrobeny,proto chci zmněnu na hliníky.Budu kupovat origo al a nebo z LEVNEMOTO za těch 3900.Více se mi líbí ty z LEVNEHOMOTA ale nevím o kolik sou origo hliníky vystrčenější oproi těmto(et).Takže jaký je váš názor .Díky
Re: AL kola  
2009-01-16 00:51:00

fogl (anonymný užívatel)

Zatím pouze automat potvrdil obědnávku ,tak nevím.Na webu měli psané skladem,takže nezbývá než čekat.Aspoň je čas vybíra gumy ,ty šípáky tam nemá cenu obouvat.Chtěl sem tam dát cesťáky od maxxisu ale půjdu nejspíš do razru.Potřeboval bych vědět jestli se na cestě vlní nebo jsou v poho .V terénu je to celkem jedno ale nechci aby mi na asfaltu vypadávaly řídítka z rukou.Jo já mám 200 kupovanou loni na jaře,přední rozteč je tuším 90 takže tam dám podložty 2 cm.Do zadu budu dávat 4cm.Už set tak rozšířil 4kolku co mají děcka,u ní tech 8cm o dost zlepšilo stabilitu.
2009-01-16 00:51:27

erik (anonymný užívatel)

JO napsané tam maji že jsou na 200 ,ale podle mého laického oka vidím že pokud se jedná o sadu tak proč jsou všechny díry stejné(pokud nejde jen o ilustraci),takže chce to tam zavolat.Ty podložky , mám na myli tak že mají 4 díry rozteč 110 a 4 díry rozteč která je na 2kilu ,takže ta podložka má 8 děr pootočených o 45 stupňů.
2009-06-17 04:33:17

majkl (anonymný užívatel)

Keď sa už prikloníte k tej verzii ako ja, že si kúpite predné náboje z 250 tak si najprv zožente (4ks na jeden náboj) skrutkyM10 s jemným stúpaním závitu(1,25) a hlavičkou o veľkosti 14 bez drieku. Dĺžka môže byť od 30 - 45mm (keď tak si ich skrátite). A ešte jeden problém, keď už ich dáte do toho náboja tak zistíte, že sú tak fušérsky navŕtané, že ich nedostanete do dier AL diskov. Ale všetko sa dá zvládnuť.