(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

čepy a přední ramena - diskuze

reagovat
čepy a přední ramena  
2009-01-13 23:46:17

ivoš (anonymný užívatel)

jde vůbec možné sehnat na Bashana nějaké čepy na horný a spodní ramena aby se nemusela ramena převařovat a ruzně upravovat? Jsem ve fázi kdy komplet mě odešli veškeré čepy a chci tam dát něco lepšího než made in China!!!!!! Moc díky za typ a rady.
Re: čepy a přední ramena  
2009-01-13 23:46:37

1965 (anonymný užívatel)

z mercedesa....je tady toho hodně napsanýho
2009-01-13 23:46:58

ivoš (anonymný užívatel)

Čaute
Tak co jsem pochopil tak ty spodní čepy by se měli nechat vyndat? Ty čepy z toho Mercedasa 123 byli jaké? z řízenínebo horný nebo spodní ramena? potřeboval bych přesnej typ co to jsou zač, nerad bych koupil něco co by tam nešlo. Jaké čepy jste dávali na ty horní ramena?
2009-01-13 23:47:25

1pzh3 (anonymný užívatel)

tak ty čepy z Mercedesa jsou na horní ramena, to tech dolních taky něco hledám, ale nějak nenacházím! nechce se mi to převařovat (neser)
2009-01-13 23:47:57

honza (anonymný užívatel)

je zaujimave, ze uz napriklad u Bashana 125ccm model 2008 je rieseny spodny cap vymenitelny uz origos. vsimol som si to az teraz, vedeli ste o tom?
pripajam foto najdene na nete. mohlo by to sluzit ako pomocka pre tych co sa rozhodnu pre 'radikalny rez' na svojej masine(asi takyto by mal byt vysledok) icon
2009-01-13 23:48:27

ivo (anonymný užívatel)

nepisu jake dat nove ale kdyz sem je chtel uz vymenit, mam je uz i rozklepane ,myslim tim horni ramena tak sem prisel na napad odmontovat maznicky a dat tam sroubky (asi 25 mm)dlouhe, maticku na dotahnuti a zlehka dotahnout protoze sou tam akorat asi dva zavity(lepsi bude asi maticku pristehovat, ale opatrne v cepach jsou pryzove vlozky at neshori ) no a ted si to kdykoliv pritahnu jak se to povoli ale si myslim ze je to docasne dokud se to neopotrebuje zatim to mam asi 5 vyjezdu( 1 vyjezd je asi 120-150 km )
2009-01-13 23:48:55

Pozor na různé provedení čepů horních ramen!
Pokud se někdo přeci jen rozhodne dát tam znova originální čepy, doporučuju před objednáním proměřit závit co jde od čepu do díry v rameni.

Prodejce mi tvrdil, že existují jen 2 typy
1) Čep má závit po celé délce stejně široký M18
2) Čep má závit M18, který přechází na M14

no a já zjistil že na své 250 S-7 mám
3) závit M16, který přechází na M14

..samozřejmě až poté, co jsem si odvezl domů ten M18 na M14... (neser)
2009-01-13 23:49:17

dolph (anonymný užívatel)

neviem ako to bolo na starsich /predchadzajucich/ rocnikoch 200S-7 ale myslim ze tam je to prizvarane navzdy. uz na niekolkych novych kusoch som si toto vsimol a ak sa nemylim, je to rozoberatelny spoj zaisteny segerkou, ze? teda koniec "radikalnym rezom"- co potesi aj majitelov predchadzajucich modelov S-7.
nuz aj v azii ide vyvoj pomaly napred. tak ako je samozrejmostou maznica na kazdom kyvnom ulozeni..
2009-06-17 04:34:15

no to vidim prvne ja to na bash-250 nemam ja sem si vyrobil neco podobneho jak to mas na obrazku ,stary cep vyklepnu novy nalisuji a dam zavlacku tak jak je to na tvem ramenu a jestli je to orgimal od ciny tak se jim asi konecne rozvitilo (udiv)