(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

jak vyladit novy Bashan - diskuze

reagovat
jak vyladit novy Bashan  
2009-01-13 23:41:03

kaliccccc (anonymný užívatel)

Zdravím všechny, mám nového Bashama 200cc, má najeto cca 120km a muj problém je že ho při jízdě nedostanu nad 5000-6000 otáček, jakmile mu kolem těchto otáček přidám plyn tak se začne dudit a ztrácí výkon. Na volnoběch šlape jako hodinky i parádně startuje. Prosím poradtě co se stím dá dělat, a jestli jste měli něco takového také. Díky moc....
Re: jak vyladit novy Bashan  
2009-01-13 23:41:27

honza (anonymný užívatel)

Takže už vieš, že máš problém v palivovej sústave. Iné ti neostáva len experimentovať /skráť hadičky, vyčisti karbec, vyčisti paliv. a vzduch. filter, skontroluj sytič atď./.
Prebehni si fórum, všetko je tu už popísané.
Veľa šťastia.
2009-01-13 23:41:48

honza (anonymný užívatel)

skontroluj si sytič. Mňa to doplietlo tiež, nakoľko ovládanie je presne opačné ako mám na motorke.
Prvý deň po kúpe som jazdil so zapnutým sytičom, dymilo mi to a dusilo sa to. Myslel som si, že to je novým motorom, ale prd.
Až keď som dal dole vzduchový filter a prezrel ovládanie sytičovej klapky bolo mi všetko jasné
2009-06-17 04:15:01

fogl (anonymný užívatel)

Klapka v karburátore "musí byť otvorená" !!!
Vtedy je sytič "vypnutý" !!!
Sytič je vypnutý, ak máš páčku na riadidlách "úplne vpravo"!!!

Len na ozrejmenie funkcie sytiča:
Ten je zapnutý po uzatvorení klapky v difúzore karburátora, čím je zabránené alebo aspoň priškrtené nasávanie velkého množstva vzduchu, namiesto čoho si motor ťahá viacej benzínu.

Zcela logické nie???

Takže si to domotal presne ako ja. Ver mi icon