(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

jak vam tahne motor - diskuze

reagovat
jak vam tahne motor  
2009-01-13 23:36:50

dolph (anonymný užívatel)

Dúfam že ma admin nezakope pod zem ale mam na vás chlapi otázku ako vám ťahá bashan B200S-7 prevodový stupeň = rýchlosť + aké úpravy máte už urobene. A ako sa choval váš bashan keď ste ho kúpili ten moj frajer je neaky komotný proste lenivý mam najazdené 150KM a 4 na rovine horko ťažko 55km h vymenil som už 2 olej a skúšal som aj nastaviť karbec no stále sa mu nejako nesce. Prosím napíšte ako sa choval ten váš basik po kúpe a ako rýchlo vám to ide a pri akom stupni. Myslíte že sa i ten môj rozbehne ?? poradte kde mam hľadať zradu či stačí len počkať. Mame ešte jeden bashan B200S-7 ale tan ide podstatne lepšie no neviem ako šiel za nova keďže sme ho kúpili jazdený a má 1300km. Je bez úprav a jazdí okolo 80Kmh!!!!!
Re: jak vam tahne motor  
2009-01-13 23:37:13

quadlord (anonymný užívatel)

ja si nepamatam aby moj bashan pri zajazdovani bol nejaky lenivy.. zda sa mi ze behal podstatne lepsie ako opisujes ty.. da sa na nom bez uprav vytocit aj 90km/h (merane normalnym tachometrom ne bashanovskym)
2009-01-13 23:37:37

robot (anonymný užívatel)

čau, já mám taky nového bažanta akorát jsem měl zezačátku problém ten, že když jsem ho kupoval novýho tak troubové seřídily sitič na nizké otáčky a asi cca 100km jsem jezdil na sitič a vůbec to nechtělo jel víc jak přes 5000-6000 otáček a jelo to nejvíce taky do 60 km/h,a taky mi ty troubové kdy jsem to kupoval tak říkali že se to musí zajet a pak to samo přestane. pak jsem to tumoji závadu napsal a bylo rázem po problému a ted jezdí jako čert bez uprav i 95km/h,jen jsem tam dal novou svíčku a novej olej 15W40 Repsol.
2009-01-13 23:37:59

don mekeli (anonymný užívatel)

dnes som prisiel na to ze mam zle nastavene loanko plynu cize supatko sa neotvorilo celkom a ostavalo zavrete tak som to nastavyl ale i tak to ide len do 70 ako to ze vam to ide 95 bez uprav a ak sa mozem opytat kolko vazis kg ???
2009-01-13 23:38:24

ivoš (anonymný užívatel)

po rovince z toho udělám 90-95km/h ale jak bylo řečeno je to náročný na to aby to jelo rovně, ty pneumatyky co tam dávaji origo nestojí za moc, jsou to pěkné šišky. Já vážím kolem 73kg. zkusil bych se podívat jestli ty do karburátoru teče dost benzinu, jestli někde není přicpaná hadička, někdy může i zlobyt ten palivový kohot na uzavření přívodu benzinu.
2009-01-13 23:38:46

majkl (anonymný užívatel)

To v tom bude zřejmě nějakej zádrhel,můj novej Bašan jel asi tak těch 85 a dnes po ůpravách tak těch 90,ale nejde o rychlost,jde o to aby to táhlo do kopce,dnes jsem čistě náhodou kouknul na tachák a v kopci po polňačce jsem za tři měl 60 a to vážím 80 kg.Těch závad proč ti to nejede může být spousta,musíš si stým pohrád,to jsme parně prodělali všichni.
2009-01-13 23:39:45

honza (anonymný užívatel)

aky jsem si myslel že mi to jede kolem stovky ale namontoval jsem GPS a co nevidím ten tachometr lže čím jsem jel rychlejí tím byla větší odchylka v rychlosti.Jinak pro zajímavost nejvíc podle GPS jsem jel 88 na plný plyn a taky je to hazard jezdit na nízkotlakých pneumatikách tak rychle.
2009-06-17 05:12:50

ivo (anonymný užívatel)

No ja som už síce po zábehu a na 4stupni mi to ide okolo 90 (Už som šiel aj 95)a to som ešte nebol na maxime.Kľudne by šiel aj viac, ale bohužiaľ nebolo kde.A tu rýchlosť mi merali kamaráti policajti na radare.Tachač na Bashanovy mi ukazoval srandovných 99.No škoda že to nieje 3 cifra.A teraz mi nastava ten problém že sa mi zdá, že mi ubúda výkonu.Ono to asi bude tým že som si naň zvikol, no ale neviem.Tiež sa mi zdať že v zábehu tie rozbehy boli malinko svižnejšie. smile87