(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

porucha motoru - diskuze

reagovat
porucha motoru  
2009-01-13 23:33:53

shima (anonymný užívatel)

Zdravím všechny příznivce Bashanů..jsem tady na fóru uplně novej, i když Bashana mám už víc jak rok a nalítal jsem s ním už tisíce icon , po všem možným co mě za tu dobu potkalo, mi teď odešel motor...po ukrutným bouchání a úplný ztrátě výkonu..jsme sundali v servisu víko ventilů a celej vršek byl úplně suchej a výfukovej ventil úplně nefunkční..takže mechanik říkal, někde ucpanej kanál, že vršek nemaže, špatná vačka anebo v lepším případě jenom špatná tyčka k ventilům...podotýkám, že o vše se řádně starám, každých 14dnů výměna oleje, nikdy nenakládám se studeným motorem, pravidelný servis..nemá někdo s tímhle nějaké zkušenosti????? rád bych věděl co mě vlastně teď čeká s:shock: icon s:shock: díky moc
Re: porucha motoru  
2009-01-13 23:34:20

robot (anonymný užívatel)

Ty meníš 26 krát za rok olej v motore?? s:shock: icon s:shock:
Potom myslím že je to normálne, lebo budeš mať nabehané minimálne 8000 km a to už myslím si že na čínu je priveľa...
2009-01-13 23:34:54

miky26 (anonymný užívatel)

Neviem ako to pri tej výmene oleja je ale koľko máš teda nabehané?Keď to meníš každých 14 dní to vychádza keby si menil cca po 800 Km (+-drobné) nejakých 20000. Si myslím že to je ozaj dosť. A nepodpálil si ventily?Aký častý servis si mal?
2009-01-13 23:35:15

šíleny max (anonymný užívatel)

kde si videl vivarovat novi ventyli a hlavu jestli bys chtel hlavu viciislit tak sou na to specialni rozpoustedla udelase lazen a nechava se to tam 24h jeste lepsi zpusob je tou lazni porchazi elektrorezonancnemagneticky pulzi ale na to sou uz spesn nasinky, kdyz davas novi ventyli tak je musis takzvane zabrousit aby si sedli

jestli si mnel nahore suco kak nakej ten kanalek by moch bejt zacpanej ten co maze ventyli prochazy hlavou a dal vede viken ventylu a sprchuje to ventyli zezhora
tak jak byli nasucho tak se zapekli a to by chtelo vimnenit i simerinky ventylu
vacce snad noc nebude spis to ohne tycky
2009-06-17 04:01:26

erik (anonymný užívatel)

Aby sa rozpustil ten bordel a usadeniny v kanálikoch ak sú ucpaté.Na starých škodovkách 120 to pomáhalo pri ucpatom karburátore a potom to šlo ako nové. Preto vyvarovať. Ak to teda nemazalo a nemazalo to preto že boli ucpaté je to jedna z možností. Ja som len navrhoval to čo poznám, tieto lázne a špecialne mašinky som ešte ani nevidel a bohužiaľ som o nich ani nepočul. coco