(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

nechyta-poradte prosím - diskuze

reagovat
Re: nechyta-poradte prosím  
2009-01-13 23:20:24

dolph (anonymný užívatel)

Tak jsme včera sundal hlavu a zkoušel jsem ventily. Do obou jsem nalil technický benzín a ani jeden ani trošku nerosí, jsou jak nové. Po opětovném poskládání to samozřejmně nechytlo. Naprosto promarněná robota a peníze za pastu. Dneska asi sundám startér, a jestli už to nebude tím tak to asi poliju benzínem a zapálím, protože s tím už dělalo tolik lidí a jěště nikdo se s ničím takovým nesetkal. s:roll: icon s:roll:
2009-01-13 23:20:58

ivo (anonymný užívatel)

Přes startovací kabely a autobaterii jsem to taky zkoušel a bez výsledku. BANDITA7309: Sáním jsem samozřejmně myslel to co ty, sací potrubí. To je naprosto v pořádku.
Na roztlačení to chytá v pohodě. Jinak dneska se na to jěště díval známý a zkusil stříknout injekční stříkačkou ze zadu do karburátoru benzín. A ejhle s plným plynem to chytnulo. První co mi řekl je podtlak, ale ten už jsme řešili...
2009-06-17 04:47:37

bandit (anonymný užívatel)

A co fajfka a kabel od indučky zkoušel si to taky vyměnit? nebo svíčka .A co dráty třeba špatná kostra nebo někde kabeláž když to neháže jiskru.Kámoš měl podobný problém na lydě ale mu nešlo vůbec nic jak dojel tak to vypnul a už to bylo úplně bez proudu a problém byl samozřejmě ve vedení.Číňani totiž potřebovali rozdvojít vedení tak to jen sletovali a tak špatě že po čase z toho byl studený spoj no a problém byl na světě