(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

asi odesla převodovka - diskuze

reagovat
asi odesla převodovka  
2009-01-12 22:54:11

honza (anonymný užívatel)

chalani, nevie mi niekto poradit? pri vacsom zabere mi nieco v motore trhne ako ked preskakuje retaz na koleckach. myslel som ze je to to ale to bude nieco vnutri. nema niekto foto rozobranej prevodovky a daju sa vobec nejake veci na to zohnat? ako mate riesene odvetravanie motora, mne ide hadica co airboxu, co je dost o nicom. mam shineray 200 vdaka za kazdu radu

...tak som dopadol...
nenasiel som ziadneho "odbornika na chinu" tak som sa do toho pustil sam. trochu ma potrapila jedna matica na ktoru som si musel vyrobit kluc z ocelovej rurky. myslel som si ze najhorsie mam za sebou. vsetko som rozobral do poslednej sruby a ziadny problem nie je vidiet. komplet cely motor vyzera ok, ale ten problem s trhanim je stale.. vobec tomu nerozumiem. 2 kolecka z prevodovky dam prevlozkovat lebo su trochu volne a znova to zlozim, uvidim co sa bude diat.. ked sa mi toto podari opravit tak nechavam staru robotu a otvaram servissmile4)
Re: asi odesla převodovka  
2009-01-12 22:54:57

autos (anonymný užívatel)

Delalo ti u kazde rachlosti, nebo jen u jedne? Pokud na vsech, tak mas problem na hnacim kolecku. Pokud jen u jedne rychlosti, tak se podivej kolit ti zabiraji zuby do sebe a mohlo by pak jedine odejit ulozeni stromecku a podivej se i po bloku, jestli nema nekde prasklinku. Nebo jsou ty zuby male a obcas preskoci. To uz jsme tady resily na tech jakoby bashanech z profidirektu, ze meli male zuby, tak jsme davali oroginal stromecek a byl klid.
2009-01-12 22:55:21

robi mi to na kazdej rychlosti pri vacsom zabere. jednotka je akurat trochu osuchana ale to je myslim normalne a ostatne je ako nove, ma to najazdene 700km. ten stromcek je vlasvne co? to su hriadelky s koleckami? ja tam mam valcek so zarezmi- tym sa dava rychlost- posuva 3 vydlicky. a potom tam su 2 hriadelky s ozubenymi koleckami.. mozem to aj nafotit keby niekto chcel...
2009-01-12 22:55:44

....vobec tomu nechapem.....
keby s tym niekto za mnou prisiel tak mu poviem ze asi nieco bral...
dnes som chcel dat vyvlozkovat 2 kolecka co boli volne, lenze ten co mi to mal robit bol niekde prec, tak som to poskladal bez toho, nic som tam nemenil.
ZAVER: velmi dymi. s tym som ratal, bud tesnenie pod hlavou alebo semering-to doriesim
moj problem s preskakovanim- robi to uz len na jednotke, vydlicka slabo zasuva jedno kolecko do druheho, dam spravit nove, so sirsim stredom, aby lepsie dosadali...
viac k tomu nemam co dodat... zatial.. ked sa pohnem tak dam vedietsmile4)
teraz budem tyzden na dovolenke, tak sa mi to ulezi v hlave a pridem s novymi napadmismile10
2009-06-17 01:17:26

... zahada vyriesena...
vcera som to rozobral zas a este raz presiel suciastku po suciastke a dosiel som na to , ze netreba dat nic vyrabat. valcek ktory posuva vydlicky a tym hadze rychosti mal volu v blokoch asi 2mm. z tenkeho plechu som vystrihol podlozku, zlozil a je to ok.. dufam ze uz si budem vychutnat len sneh na cestach a nie 4kolku v obyvackesmile4) v garazi je kosa..
kto chce foto tak poslem, tu sa mi to nechcelo zmensovat- raz velkost, potom rozmery...