(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

parkovací brzda - diskuze

reagovat
parkovací brzda  
2009-01-12 22:33:15

smajlik (anonymný užívatel)

dravim,
potreboval by som prosim pomoc. Tyka sa to dotiahnutia parkovacej brzdy, ktoru skrutku mam dotiahnut aby mi parkvacka drzala, teraz ju nemam nastavenu a ked ju mam zatiahnutu tak nebrzdi. Potreboval by som to nastavit aby som mal istotu ze keby som aj na sikmine zabrdzil a odisiel ze tam zostane a ze ju nenajdem o par metrov nizsie icon icon
Re: parkovací brzda  
2009-01-12 22:33:48

maci (anonymný užívatel)

Řeknu ti to takhle: Já si s tím na Bashanu hrál několikrát, trochu to pomohlo ale v většího kopce to neudrželo. Navíc se to za týden zase posralo a nebrzdilo to. Vzdal jsem to a parkuju na kvalt, sice musím vypínat motor, ale lepší než vytahovat mašinu z potoka....
2009-01-12 22:34:09

jarek1985 (anonymný užívatel)

postup k nastaveniu parkovačky:Odporúčam vyheverovať zadok ATV tak aby boli kolesá vo vzduchu,šrob ktorý je označený-na obrázku šipkou na zadnej vidlici trocha vyšrobuješ ale len tak ,aby sa kolesá po zatočení volne otáčali!!! s:-o icon s:-o
Potom dodatočne môžeš ešte doladiť silu parkovačky na ridítkách šrobom na obrázku označený šípkou.
Ja mám nastavenú parkovačku tak, že mi naozaj slúži ako parkovačka.
2009-01-12 22:36:28

1965 (anonymný užívatel)

Dá se to částečně vyřešit tím,že se na páčku navaří další zuby ,které prodlouží chod páčky.
Bohužel mi to pomůže jen na určitou dobu,než se zase ojedou brzdové desky-hází mi totiž částečně brzd. kotouč
2009-01-25 08:49:50

Matyašek (anonymný užívatel)

imhle co ukazujes se napina lanko a a jemne dolazeje
jinak brzda ce steluje tou 14 nebo 13ka jeto co je na tom brzdici je to ten sroub a pobnim je
matka jako kontra tu povolis a ten sroub podle potreby zatocis sroub ty posune kousek dozadu
tu paku na tom brzdici a zaroven ti posune v pistu brzdovej valecek a tim ti zmensi krok kterej vznikne opotrebenim desticek uvidis ze ti to bede celkovje lip brzdit i na nozni pak nasponujes lanko
jo a nez zacnes je dibry si nejdriv povilit lanko
A az dubes davat novi desticky musis ten sroub zase povolit
Da se to viladit ze i na rucku to de do smyku v jednom ve dvou uz ne

tenhte sroub to je