(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

moje opravy a upravy - diskuze

reagovat
moje opravy a upravy  
2009-01-12 22:24:09

quadlord (anonymný užívatel)

ahoj všichni,sem nový,takže vás tímto zdravím.jsem vlastníkem lydy hardworker.mám na ní najeto cca 1400 km.zatím na ní dělám jen opravy,ale to asi každý.už jsem měnil všechny kulové čepy na předku,protože se při pomalé jízdě v terénu vyloupl spodní čep z uložení.ještě že sem nejel silnici a rychle,to už bych vám asi nepsal s:grin: icon s:grin: dále mám vyměněn přerušovač blinkrů a zadní brzdové desky.
4kolka má špatně svařený rám,resp.špatně navařený držáky předních ramen,takže naladit geometrii je umění.ale na to už sem si zvykl.
další věc co se mi stala byla hodně špatná.spadl mi řetěz a namotal se mi za hnací kolečko,kde nasledovně zničil ten kryt a dostal se až k motoru.tam mi přerazil nálitek ve kterém proudí olej.ještě že se to zaregistroval,mohl sem zadřít motor.
Jinak v terénu už se mi podařilo urvat celý ten panel zadního světla s SPZ a taky to asi 3x lehce utopit.proto jsem to vylepšil.zadní světla(na přívěsný vozík) jsem dal na nosič místo odrazek a SPZ jsem přivařil na nosič mezi ně.
Dál sem si udělal něco jako šnorchl pro sání.naohýbal sem to z novodurových trubek a napojil do stavajícího airboxu,který sem otočil hrdlem vzhůru.
Ještě jsem zakryl veškerou elinstalaci která visela vedle chladiče a nacpal sem ji pod kryt co je pod předním nosičem.
tak to by bylo asi zatím vše,co jsem si se svym "težkým pracantem" zažil.
dám sem pár foto stroje a úprav co jsem popsal.
Re: moje opravy a upravy  
2009-01-12 22:24:30

pepoz (anonymný užívatel)

s tom snorchlem je dobrej napad kdyz btodis akozad kdyz je takhle venku tak se dava do predni casi aby ti to nanasavako tolik prachu su viris zasebou jinak dobry
2009-01-12 22:24:59

quadlord (anonymný užívatel)

á v tom snorchlu mam tenkej molitan,takze aspon neco pochytá.jinak vcera sem to byl zkusit a projel sem bezproblémů vodu nad zadní kola.na úplný brodění to není,ale při takových průjezdech se nedostane voda do sání. smile87
2009-01-12 22:25:26

martos (anonymný užívatel)

Ahoj, ten šnorchl je teda hustej! Můžeš prosím blíže popsat, jak jsi "ladil" geometrii ? A co ty čepy - sehnals něco lepšího - já tam dal zase origo, takže už je tam opět vůle.
2009-03-03 16:32:29

Dušanek15 (anonymný užívatel)

čepy mam taky origo a byl sem v šoku,když mi přišly jen samotný bez prachovek,matky,pojistky,segrovky.
jinak geometrii můžeš naladit pouze na řídících tyčích a nastavením tlumičů pérování.já jelikož mam držáky ramen navařený křivě,tak to asi holt nikdy dobře nenastavim smile42
2010-10-17 11:42:22

ALEX (anonymný užívatel)

DOBRY DEN.MAM VELKOU PROZBU,SCHANIM NEJAKOU STRANKU NA INTERNETU Z NAHRADNIMY DILY NA LYDA 203.SCHAMIM PREDNI TLUMIC A ZADNI ROZETU A NEMUZU ZADNOU SEHNAT KDE JE OBEDVE TYTO VECI A ZA ROZUMNOU CENU.MUZETE MI PROSIM POMOC? DEKUJI. P.S. NEBO JESTLY TO DA NECIM NAHRADIT Z NECEHO JINEHO?
2010-11-05 21:08:52

Banditos (anonymný užívatel)

Muzes volat přímo do centra LevneMoto Praha,mají tam toho mraky.Nebo volej zde urcite také budou mít tel:411131040 s8-) icon s8-)