(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Vtip pro neandrtálce:-) - diskuze

reagovat
Re: Vtip pro neandrtálce:-)  
2015-06-17 11:28:00

Primitiv (anonymný užívatel)

icon icon icon

2015-06-22 08:28:58

Ozzy (anonymný užívatel)

Pár starých důchodců se vydal na výlet na místo kde se kdysi dávno poprvé potkali. Sedí v kavárně a hovoří:
"Pamatuješ si jak jsme se tu před 50 lety setkali? Následně jsme odešli z kavárny, zahli do boční uličky a zezadu jsem tě přetáhl?"
"Samozřejmě, pamatuji si na to velmi dobře zlato." Odpověděla babka.
"Nu, kvůli památce na staré časy, pojďme tam znova a já tě opět zezadu přehnu."
Pár zaplatil účet a opustil kavárnu. Mladý muž sedící blízko nich celou debatu slyšel, smál se a pro sebe si pomyslel, že by mohlo být vtipné sledovat, jak si to důchodci rozdávají. Vstal a šel za nimi. Za chvilku je již z rohu sledoval. Babka si vyhrnula šaty, sundala bombarďáky. Dědek stáhnul nohavice, chytil babku za boky a ta se opřela o plot. Co následovalo dalších 40 minut, byl nejlepší atletický sex, jaký kdy mladý muž viděl. Stařec přirážel jako o život a babka fenomenálně vrtěla pánví. Všude lítaly končetiny, pohyby byly rozmazané a ani na sekundu se nezastavili.
Nakonec zkolabovali a hodinu se nepohli. Mladík stál v úžase. Ještě nikdy nic takového neviděl, ani ve filmu, ani od kamarádů, ani z vlastní zkušenosti. Kvůli tomu co viděl, si řekl, že musí zjistit to tajemství, že i on by se chtěl budoucích 50 let takto hýbat. Důchodci se zatím zotavili a oblékli se. Mladík nabral odvahy a šel za nimi.
"Pane v životě jsem neviděl takovou jebačku a už vůbec ne u lidí Vašeho věku. Jaké máte tajemství? Souložili jste takto i před 50 lety?"
Dědek odpovídá: "Synku, před 50 lety v tomhle zkurveném plotě nebyla elektřina!!!"
2015-06-25 10:55:01

Standa (anonymný užívatel)

Dohadují se Němec, Polák a Čech, kdo má lepší hospody. Němec se chlubí: „U nás, když jste štamgast, máte první pivo zadarmo!”
„To nic není,” říká Polák. „U nás, když vypijete deset panáků, máte pak už každý druhý zadarmo!”
Čech se jen zasměje: „U nás přijdete do úplně cizí hospody, kde vás neznají, jen dosednete, lijou do vás zadarmo kořalku horem dolem, až jste vožralí, a pak tam ještě nahoře v pokojíku můžete zadarmo šukat až do rána!”
„Hele, tak to snad trošku přeháníš,”
komentují to oba oponenti. „Tobě se to snad někdy už stalo?”
„No, mně přímo ne, ale ségře...” icon icon icon
2015-06-27 08:40:05

Standa (anonymný užívatel)

Přijede Francek s manželkou do Prahy. Ta ho v tom Supermarketu ukecá, aby jí koupil novou ledničku. "Tož mi kurva jednu tu kalexku fofrem zabalte, bo mi ujede vlak pičo!"povídá Francek u pultu. "Vy jste z Ostravy, že?" ptá se prodavač. "Jak stě to poznal?" "No, podle té piče!"
Francek se otočí na ženu a povídá: "Vidíš, stará, já sem ti to povidal, zustaň doma, bo kurva zrobiš ňaku ostudu.
2015-07-07 23:41:01

Ornela (anonymný užívatel)

jsem si prdla když jsem to četla.
2015-07-20 18:52:28

roman18 (anonymný užívatel)

Ornelo to ani není vtipný a navíc seš pěkný prase když sis u toho ještě usrala s:o icon s:o

Byla víla Amálka,
potkala skřítka Análka,
ten ji svalil na kus dřeva,
rozmrdal jí celý střeva,
pak ji nabral zezadu,
teď ji má jak přehradu,
už nemůže dělat hačí,
tak po lese pořád tančí.
2015-09-21 18:35:11

Primitiv (anonymný užívatel)

2015-09-24 10:32:02

Ornela (anonymný užívatel)

Dělají to spolu dva homosexuálové, když tu si jeden náhle odskočí do koupelny.
Za chvíli se vrátí a pokračují v sexu.
Když je později vyprovázen svým přítelem z bytu,
přítel nahlédne do koupelny a zděsí se. Všude je sperma.
\”Ty sis ho tu honil!\” – \”Né, nehonil.\”
\”Ale honil, podívej se, jak to tu vypadá!\”
\”Říkám, že nehonil. Jenom jsem si trochu usral.\ s:o icon s:o s:o icon s:o
2015-10-01 20:10:07

Gábina13 (anonymný užívatel)

2015-10-01 20:21:35

Klárka (anonymný užívatel)

Kto nezerie maso, zabija kapustu... Neodsudzujte masturbaciu, je to sex s niekym koho mam rad icon