(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Vtip pro neandrtálce:-) - diskuze

reagovat
Re: Vtip pro neandrtálce:-)  
2015-03-22 04:52:36

petr23 (anonymný užívatel)

Ptá se pani učitelka kolik kdo unese melounů. Přihlásí se Anička, řekne "Já unesu dva" Pani učitelka "Jak bys to udělala?" "Jeden si dám do levého podpaždí a druhý do pravého podpaždí" "Správně Aničko".. "A co ty Jaroušku, kolik jich uneseš?" "Já unesu 3, jen si dám do levého podpaždí druhý do pravého podpaždí a třetí si napíchnu na čůrá*ka ! "No trošku sprostý, ale jde to. Přihlásí se Pepíček a řekne "Já jich unesu 5" Pani učitelka "Jak bys to udělal? " "Jeden si dám do levýho podpaždí, druhej do pravýho podpaždí, A na péro si napíchnu Jarouška ! ssmile10 icon ssmile10
2015-03-23 19:59:43

Standa (anonymný užívatel)

Chlápek přijde při autonehodě o jednu ruku a díky tomu ztratí práci, manželku, byt. Tak si řekne, že už to nemá žádnou cenu a že to všechno skončí a zabije se. Už se připravuje na skok z okna, když dole na ulici uvidí člověka, který nemá ani jednu ruku a stejně si vesele poskakuje. Tak ho to natolik dojme, že ten člověk je na tom ještě hůř než on, že si tu sebevraždu rozmyslí. Sejde dolů k tomu bezrukýmu a povídá: "Sakra chlape, jak to děláš, že seš takovej mrzák a stejně si tu poskakuješ a máš radost ze života?" "Ty debile! Mě svědí prdel!"
2015-03-25 23:43:25

Primitiv (anonymný užívatel)

Lidojedi zajmou Pražáka,Brňáka a Ostraváka. Přijde náčelník povídá: "Máte to špatný, pánové, sežerem vás a z vašich kůží si naděláme kánoe...ale, že jste cizinci, můžete si vybrat jak umřete." Pražák se zamyslí, řekne si o dvě krabičky rohypnolu, všechny ty prášky sní, usne a tiše umře. Brňák se zamyslí, řekne si o pět litrů slivovice, vypije to na ex, upadne do bezvědomí a umře na selhání jater. Ostravák se zamyslí, řekne si o vidličku a začne se s ní bodat všude, po celém těle.... Už je samá díra, krev stříká, Ostravák pomalu vypouští duši, ale z posledních sil se ještě vzchopí, koukne na náčelníka a povídá: "A máš po kánoi, pičo“ . icon
2015-05-12 14:04:24

Enduroboy (anonymný užívatel)

Taky přidám něco do mlýna
icon
2015-05-22 19:50:43

Ozzy 1965 (anonymný užívatel)

Jaký je rozdíl mezi ženou,kurvou a kurvou zkurvenou??
Žena dá jen svému muži,kurva všem a kurva zkurvená všem ,jen néé tobě..... icon
2015-05-22 20:08:59

2015-05-24 13:03:50

Klára.R (anonymný užívatel)

vy jste fakt omezenci!To neznáte nějaké normální vtipy-vše je šukání mrdání sperma s:oops: icon s:oops:
2015-05-25 09:33:36

Bořek (anonymný užívatel)

Tady něco pro Klárku icon
2015-06-04 10:21:32

2015-06-09 22:15:04