(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

pekelné doly - diskuze

reagovat
pekelné doly  
2009-03-21 21:01:12

komik (anonymný užívatel)

ahoj všem motorkářum a zvlaště motorkařkam slišely ste už o jeskyni pro motorkáře (pekelné doly) tudle sezonu tam planujeme jed ale myslel sem že už ste tam někdo byl a udělal zde o tom román a ono prd tak něco napište jake mate snima zkušenosti.
Re: pekelné doly  
2009-03-21 21:01:34

1pzh3 (anonymný užívatel)

neci dělat reklamu ale w <a class="postlink" href="http://www.pekelnedoly.cz">www.pekelnedoly.cz</a> w a myslim že by každý motorkař měl navštívit podle videa a dalších zdroju to tam je fakt mazec
2009-03-21 21:02:35

danak (anonymný užívatel)

no byl jsem tam minulej roksmile4 jelikož se jela motocyklová mekka Dubá a bylo to tam nejak pri ceste..,příjezdovka tak na Enduro ale silnice se tam taky vyskrabesmile4Me osobne to tam nejak netahne bambilion motorek,parky/klobasy na 10x prepalenym tuku(proto v okoli jezdi magori-spechaj domů) a je to fak hooodne velka dira ve skale kde frci pretaceni motorek s naslednym zažehnutím zbytkove smesi ve výfuku-liškasmile4 je na to tam pekna zvukova a vizualni kulisa...neni to tam spatny,neco na styl Hells Angels nebo jak se to pisesmile4)
2009-03-21 21:03:03

george (anonymný užívatel)

Hmm, jen co jsem si přečetl první přízpěvek threadu, hned sem věděl o co jde a to jsem tam byl jen jednou před cca 6ti roky a od té doby jsem si na to místo nevzpoměl. Počasí tehdá stálo za hovno takže tam moc motorkářů nebylo, ale jeskyňka to je pěkná no