(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Motorka se nepůjčuje ?! - diskuze

reagovat
Motorka se nepůjčuje ?!  
2010-02-06 18:37:43

alojsss (anonymný užívatel)

ahoj, tak se tu toršku nudím a vzpomínám na slunečnou sobotu při tomhle fuj počasí a napalo mě... v sobotu sem byl tak trošku pod nátlakem přinucen pujčit svezt tátovi. jako na motorce už zažil ledacos.. JENŽE.. před lety letoucími na jawě 250. No horších 15min strachu sem ještě nezažil.. ale v poho, vrátil ji celou. Tak mě napadlo.. jak to máte vy?.. platí ono okřídlené .. MOTORKA SE NEPŮJČUJE??
Re: Motorka se nepůjčuje ?!  
2010-02-06 18:38:08

vobludak (anonymný užívatel)

Je jen pár nejbližších, kterým motorku půjčím. Bratr, kamarádi se kterými jezdím již deset let a znám je jako své boty...to ale není stejně záruka, že se něco nemůže stát. Sám si motorku nerad půjčuji, ale kolikrát je touha zkusit něco nového / jiného silnější
2010-02-06 18:38:35

motorrad25 (anonymný užívatel)

Ja pujcil jednomu nadrzenymu kamaradovi, kterej nejezdi vubec spatne, svoje novy GSXR a domluvil jsem se s nim, ze pojede okruh, kde je supr cesta a ze za 15 minut je zpet. Dal jsem si birela a cekam, kdyz uz vedle u stolu byl treti par a dojidal, tak jsem se zacal rosit. Kamarad to trochu protahl na hodinu a ja jsem se malem posral strachy, co se mu stalo. Od te doby ani hovno, nikomu nic. Ted jsem koupil funglovku GSXR a uz mi rikalo x lidi, ze by se projeli, ale ja po zkusenosti NIKOMU NIKDY MOTORKU NEPUJCIM.
2010-02-06 18:38:56

John Skorsenn (anonymný užívatel)

Půjčil jsem kámošům jedině výměnou za jejich a jel jsem před nima. Strach o mašinu jsem ani neměl, beztak na tom jel každej jako pos*anej; zřejmě měli respekt k tomu, co měli pod zadkem. Jinak výměna motorky s kámošem, o kterým vím, že na tom umí a jezdí hlavou, mi nevadí. Rád se totiž taky svezu na něčem jiným, abych se utvrdil v tom, že mám to nejlepší, co můžu mít...
2010-02-06 18:39:23

motorkarrr (anonymný užívatel)

Otec také přispěl nemalou částkou a chtěl se projet,posranej strachy sem byl,ale když si na ni vlez,tak měl problém dosáhnout nohama na zem,moudře kývl hlavou,pochválil zvuk dvouválce a rychle slezl.Pěkně se mi ulevilo.Ale co máš dělat,když ti na ni přispěje a ještě tě v tom nákupu(narozdíl od jiných rodičů)podporuje.
2010-02-06 18:39:44

777 (anonymný užívatel)

asi budu řešit stejnou otázku s:o icon s:o tátovi je ale 63! a nejel nikdy na ničem jiném než ČZ 250 :\ nebojím se o motorku, čert vem těch pár plastů a železa - bojím se o táty!

Jinak motorku bych bez obav půjčil třeba svému šéfovi - protože by případnou opravu v klidu zaplatil, nebo mě pak dal svou
2010-02-06 18:40:08

alojsss (anonymný užívatel)

Jedině tatíkovi a mladý na letišti z hecu kuci ji chtěly pujčit řikaly buď jim nebo jí(má řidicak na 125) tak sem je chtel nasrat ale mel sem bobečky jo jeste kamosovi ale sem na to neměl pejpry a vzal mě jako spolujezdce jinak nepujčuju pač mám na tom tlumič a když někdo přehopsne na motorku s tlumičem a nečeká to tak se může docela leknout. a navic me to roztřeli a co já s kupou šrotu
2010-02-06 18:40:29

motorkarrr (anonymný užívatel)

Motorku pujcuju, ale zvazuju okolnosti, nepucuju lidem, co 'se uci na motorce'. Naposled jsem pucil ZX10 kamosovi, co dlouho nejezdil ale predtim mel Duc 748 a ZX12, no a vlitnul jak magor do obrubniku, byla tma a nevidel kam jede a jel rychle. Zbytecny.

Pucovat budu dal a rad si pucim, nevidim na tom extra problem, kdyz to neni bezdomovec, ktery by mi prip. skody nikdy nezaplatil a jak uz jsem psal, clovek co neumi jezdit.

Tatovi je 67 a ZX10 ma letos slibenou, ale budu za nim sedet. Naposled ridil GSXR750 pred 5 lety a hrozne to podtacel. ssmile4 icon ssmile4
2011-06-30 08:18:58

jamajka-bop (anonymný užívatel)

mě ji táta jenom bez mého vědomí vyleštil a vyčistil ráfky, že prý se na to nemohl dívat lol
dokud jsem měl naháče, ani ho to nenapadlo, ale co jsem dovezl letos v zimě toho červenýho plasťáka s laďákem, je z toho hotovej - konečně motorka podle jeho gusta
2013-02-22 03:56:22

(anonymný užívatel)

já už motorku nepůjčím - udělala jsem to 2x a pokaždé se mi vrátila na sračky :/