(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

kde financovat motorku - diskuze

reagovat
kde financovat motorku  
2010-02-06 18:33:31

quadman.fanatik (anonymný užívatel)

Dobrý den! Vybral jsem si motorku a chci ji vzít na splátky. Složil bych cca 30% z ceny. Prodejce mi řekl, že u nich toto má na starost firma "CETELEM" a tak bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenosti s touto firmu. Nechtěl bych, aby mě někdo stáhl z kůže
Re: kde financovat motorku  
2010-02-06 18:34:00

konvalákkk (anonymný užívatel)

mam uver od cetelemu, zhruba rok a pul zpatky jsem bral, mesic jsem lozil po netu, ve dvou bankach jsem byl osobne, ani ceska sporitelna, kam mi chodi vsechny prachy uz par let mi nebyla shcopna nabidnout lepsi podminky.
Dle slov kamose, co to resi prave ted pry neni spatne naklusat tam, kde ti hodi treba vyplata a predlozit jim jak to financuji jinde (lepe), pry se s nima da domluvit, ja to pred onim rokem a pul neresil, nedali mi vhodne podminky, tak jsem nakonec skoncil u cetelemu.
2010-02-06 18:34:24

John Skorsenn (anonymný užívatel)

Cetelem ,jako spol nebude špatná, ale vždy koukej na aktuální podmínky, tam kde před 2 lety měli nejlepší mohou mít teď nejhorší a naopak.
naklusat tam, kde ti hodi treba vyplata a predlozit jim jak to financuji jinde (lepe), pry se s nima da domluvit - to je dobrý postup, popř s tou lepší nabídkou jdi dál a daj zase lepší
2010-02-06 18:34:48

mates118 (anonymný užívatel)

á dostal v roce 2006 nejlepší nabídku od GE Money Auto, ale skládal jsem akontaci 51% - zaprvé to bylo nejvýhodnější, zadruhé jsem nemusel platit havarijku. Myslím ale, že u Cetelemu nemusíš platit havarijku u motorky do 300.000 Kč pořizovací ceny. Jinak mám u GE známého, poskytnul mi úvěr výhodněji, než je běžné.
2010-02-06 18:35:25

jan kobla (anonymný užívatel)

Na sránkách Cetelemu máš kalkulačku kde si všechno spočítáš. Já to řešil teď pomocí účelového úvěru od Poštovní spořitelny, vyšlo to o něco líp. Jinak skoro každá banka má na netu úvěrovou kalkulačku. Jen si musíš ohlídat i další oplatky jako je vedení úvěru, za vyřízení a podobně.
2011-06-28 22:26:57

alojsss (anonymný užívatel)

cetelem se bát nemusíš, u mě to byla jedna z možností a vycházel hodně slušně. podmínky jsou +- stejný u seriozních společností. pozor na pojištění, který se Ti v některých bankách budou snažit vnutit - např. ČP bez základního pojištění (tuším cca 100-150/měsíc navíc) ani )úvěr neposkytne.
navíc u 40tis se špatnej výběr zase tolik neprojeví.
já mám 160tis od ČS - na pět let a platím 3800 měsíčně + v případě předčasný splátky 5% penále z vložený částky..

a nepíšeš kolik bereš a kolik kde platíš a kolik Ti vyzbyde měsíčně - tzn. kolik jsi schopnej dát stranou a nežít jak socka