(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

nějak nestartuje - diskuze

reagovat
nějak nestartuje  
2009-02-11 19:14:17

don mekeli (anonymný užívatel)

čau všichni.nedávno jsem koupil horneta 2000,normálně funkčího.Po převozu jsem ho nastartoval,tak po 3 minutách jsem se dotkl plynu a un zdechl a už nenatočil.nebude někdo vědět co s tím tak mám dělat?Jsem začáteční a potřebovak bych radu než něco pos.ru.předem moc dík
Re: nějak nestartuje  
2009-02-11 19:14:50

erik (anonymný užívatel)

Ok, sepisu to rovnou co bych zcheckoval.

Chcipak - Skontrolovat esi si ho treba omylem nezapl.
Benzin - Je tam?
Sytic - Neprechlastal si to?
Privod paliva - netece to nekde? Nedodelal tam nekdo nakej kohout?
Baterka - Je dobita? - Dobiji alternator?
Svicky - Barva - Jiskra - Jsou mokry?
2009-02-11 19:15:16

george (anonymný užívatel)

Nechytalo, tocil a strelilo do vejfuku?

To zni jako uchlastany. Startuj bez sytice a po par protocenich ho zapni a snad to chytne.

Ale uz muzes mit vycucanou baterku esi to celou zimu stalo. Takze doporucuju startovaci kabely nebo skontrolovat/nabit baterku.
2009-02-11 19:15:44

danak (anonymný užívatel)

Presne tohle mi udelal Hornet kdyz mi dochazel benzin, studenej chytnul na sytic a pak kdyz jsem lehce tuknul do plynu tak to chtelo zdechnout, nakonec to zdechlo a neslo natocit, perpnul jsem na reservu a ok. Treba mas spatnej palivovej kohout a na reservu ti nefunguje, nevim kolik benzinu v nadrzi mas ale se zdalo ze ho tam je dost ale nebylo, zkus ho doplnit a uvidis
2011-07-03 03:14:18

dolph (anonymný užívatel)

Podle mě si to přechlastal a možná nesprávně zacházíš ze sityčem.
Popíšu ti postup startování-dej sytič na plno,startuj bez plynu (pokud nechytne tak minimálně přidat plyn),a nech motor běžet na ten sitič.Po chvíli postupně ubítej.A ještě někdo doporučuje nezapínat sytič ve velmi teplém období a a ve chladném období.