(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Nový Linhai M550 EFI rady typy názory - diskuze

reagovat

kukin

[quote=Primitiv : Bylo to ono. Díky moc. smile6

Primitiv (anonymný užívatel)

není zač....smile3smile3smile3smile3smile3smile3smile3smile3
Linhai m550l  
2021-01-28 17:25:35

Matěj (anonymný užívatel)

Dobrý den chtěl bych se zeptat mám m550l koupil jsem starší měla mít najeto cca 5000km po 1000km se mě hryzla očnice na klice nechal jsem ji opravit a po dalších 1000 km to udělalo znova na tom samém místě jako by se nemazala teď jsem koupil novou kliku a čerpadlo a uvidím ale máte s tím někdo skusenost nebo jakou radu aby se to nestalo znova olej sem kontroloval před každou jízdou málo oleje tam niky nebylo

možná byla jen špatně opravená...možná i to čerpadlo...jinak vačka a píst nejsou nějak chycené ,že by to jelo na sucho?My jsme to jednou řešili u skutru ,ale také se to pořád kousalo a pak se ukázalo ,že kartery byly vadné a klika v nic byla tedy špatně uložena...ale tam to nebylo na ložiskách ale na šálách...tak dej vědět
Linhai m550l  
2021-01-28 22:02:39

Matěj (anonymný užívatel)

Ne nic jiného tam chyceneho není hlava já jak nová já si myslí že to gufero které de z variátor na spojku tak propouštelo nebyl tam tlak oleje ale nevím

no ale to by vyházelo olej na variátor....to by se taky mohlo stát....
Voda vo variatore  
2021-07-19 11:38:11

Mirec (anonymný užívatel)

Ahojte, už dlhšie mám Linhai M550L, všetko super zatiaľ. Až na drobné vecičky OK.
Problém je ale v tom, že keď ju wapkujem vodou, tak mi do variatora natečie voda, alebo aj pri daždi a začne mi šmýkať remeň, ktorý musí vyprskať vodu z variatora.
Neviete prosím Vás, či tam nemá byť nejaká krytka na saní, alebo niečo, aby sa toto nestavalo. Je to dosť nepríjemné, keď idem, v daždi a zistím, že stojím na mieste v otáčkach. :-(
Vopred ďakujem za odpoveď.

Jiri (anonymný užívatel)

Ahoj. Se zeptám blbě. To priskrceni šroubem u první garancky i odstraní servis?
Ja, že mám 3tis Najeto a nevím o tom, ze by ho někdo povolil. A jinak kolik vám to cca jede?
Diky

ano ten šroubek na dorazu plynu se povoluje při první garanční prohlídce...kam jezdíte na servis?Jinka jede kolem 80km/hod...
Chcipne a nejde nastartovat  
2023-01-21 21:49:42

Lek (anonymný užívatel)

Zdravim uz si nevim rady ctzrkolka sama od sebe chcipne chvili nejde nastartovat a pak chytne
jako kdyz vyonete benzin nebo nedoava jiskru ale cerpadlo bezi kdyz se mi t o stane za jizdy tak jedu treba dalsich 5 m,etru a zase chytne kdyz se mi to stane na miste mam problem nastartovat nedeje se to pravidelne je to nahodile
minule jsem jel dva km nic pak zas jedu a treba kazdych 500 metru svicka nova