(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Nový Linhai M550 EFI rady typy názory - diskuze

reagovat

Primitiv (anonymný užívatel)

já myslím,že by si každý svuj názor měl udělat sám ,třeba tím ,že si stroj projede a srovná i s japonskou konkurenc.myslím ,že bude překvapen ale já když to tady budu chválit,tak to vyzní jako reklama ,což zase já nechci.Podle mě je to momentálně nejlepší pětikilo na trhu v kategorii do 160 000kč.

Luděk (anonymný užívatel)

Ale jdi, člověk jako ty by si předse nikdy nedovolil dělat reklamu pro LevnéhoOtu icon

Nyní jsme objednali KITY vyriátoru.Jestli máte doma Linhai M550 EFI a zdají se Vám rozjezdy takové nemastné neslané,tak budete určitě překvapenismile3
Linhai M550 EFI  
2018-04-16 19:46:32

Zdenek (anonymný užívatel)

Zajímal by mě ten kit variátoru na toho linhai 550.na koho bych se mohl obrátit?

pište na motoshop@email.cz
Tažení přívěsu L/H  
2018-07-09 16:15:15

James (anonymný užívatel)

Ahoj, chtěl bych se zeptat a požádat o rady. Jaká je nejlepší volba rychlosti pro tažení přívěsu a na čem přesně závisí (hmotnost, rychlost, povrch)? Četl jsem Váš článek o servisu spojky, kdy majitel táhl přívěs na Háčko a tím spojku odpálil. Jak se tomuto vyvarovat? Jak jste asi pochopili, ve čtyřkolkách jsem naprostý nováček... smile4
Linhai  
2018-07-09 16:16:05

Záměrně píšu do tohoto vlákna, protože bych si rád letos pořídil M550L.

při zatížení musíš tahat na L tedy redukce do pomala....
Tažení  
2018-07-10 13:26:50

Děkuji za odpověď!
Pokud je čas a nálada, mohu se ptát dále? Nechci nějak obtěžovat, pokud bych si to našel poté v manuálu, odpovídat nemusíte. Snažím se jen předem pochytit informace, abych si pak zbytečně svoji blbostí 4kolku neničil...

Co přesně je to "zatížení" Chápu, když bych vozil přívěs naložený dřevem, ale dejme tomu malý vozík o hmotnosti cca 100kg? Jsou rozdíly mezi řazením H/L v terénu a na silnici? S takovýmto vozíkem bych automaticky asi jel po silnici na H, není třeba redukce do pomala nebo se pletu? Nebo co je fakt hraniční zátěž pro řazení H/L?

jojo na silnici s prázdným vozíkem normálně mužes na H.S naloženým bych už dával redukci.Tím nic nezkazíš.Stejně musíš jet pomalu