(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Motovýstava 2015 v pražských Holešovicích - diskuze

Produkt pridaný do košíka
reagovat

Primitiv (anonymný užívatel)

Já myslel že JM vystavuje jak v Letňanech tak v Holešovicích....Těžko říct ,tedy měsíc už to píšou na webu Motocykl-praha.A ted sem videl zase na Motosalonu ,že tam budou vystavovat...tak leda že by to holešovicům odřekli...No nejak me to netrápí...

hejda11 (anonymný užívatel)

Já se na výstavu chystal. Ted jsem z toho zmatený ze jsou dvě ve stejným termínu. Zajímá ji me spíše čtyřkolky. Co je ta zkratka JM?

To je Journeyman,mají v Holešovicích vždy největší stánek.Letos když se koukam na vystavovatele ,tak tam toho také bude hodně v holešovicích.Zastoupeny budou snad všechny značky...

Tady máte k nahlédnutí seznam vystavovatelů icon
http://www.motocykl-praha.cz/seznam-vystavovatelu.html

toi toi (anonymný užívatel)

byl v Holešovicích a u stánku nebyl nikdo z prodejců s:( icon s:( , tak jsem se nic nedozvěděl

toi toi (anonymný užívatel)

Byl jsem u stánku Levnemoto a nikdo, kdo by mi poskytl informace tam nebyl, cca hodinu co jsem to tam procházel
a ke kontrolní otázce, Bartošová spáchala sebevraždu v roce 2014

...njn hlavní je to vidět na vlastní oči ... icon

Já se na konec rozhodl pro Letňany. Těžko rict jestli dobře nebo spatne. Nevim jak to vypadalo v Holešovicich ale v L.bylo tolik lidí.ze na naky dotazy nebyla zrovna nálada. Stánky a zboží supr ale tech lidí ,fakt masakr.

ja byl v Holeškách a také lidí mraky v sobotu...ale co kluci řikali o Letnanech ,že to vše narvali jenom do 2 hal a ze nebylo ani videt na stroje....

Já byl jen ve dvou halách,ale bylo jich víc.