(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Nový Linhai 500 - rady ,typy názory... - diskuze

reagovat

Francisko (anonymný užívatel)

Ciao,taky mám Linhaie.S uzávěrkou max 30.Na 4x4 mužeš jezdit i na H.To na to nemá vliv jestli jedeš na H nebo na pomalou.Já jezdím mezi 7-11 litry.Kámoš jí má na silničákách a jezdí jenom asfalt a dostane se na 6l/100km
Linhai  
2020-01-28 12:37:34

Rasto (anonymný užívatel)

Tak mám Linhai M550L cca 4 mesiace - 2350 km a musim povedať ze za mna super, pomerne silne, vozik utlaci, spotrebu nesieriesim. Som servisne zdatny tak nejake drobne opravy, vymeny naplni a vylepsenia si robim sam. Momentalne mam v plane kupit dalsiu jazdenu Linhai 500 pre priatelku, tiez EFI , hadam sa vydari ;)

Primitiv (anonymný užívatel)

to je supersmile3
Linhai m550l eps  
2020-02-22 14:00:43

Michal (anonymný užívatel)

Ahoj, koupil jsme nového Linhaie m550l EPS a potřeboval bych objasnit pár věcí.
1. V manuálu se píše:Z bezpečnostních důvodů nikdy nepoužívejte režim 4WD bez uzamčeného zadního diferenciálu. Nechápu proč?
2. Pokud zapnu přední uzávěrku diferenciálu, tak nefunguje EPS. Je to normální?
3. V manuálu se píše o přepínači nouzového zastavení motoru umístěného na řídítkách - nemůžu ho najít, kde je?
Jinak mám model 2020 a ten už má navíc přední nosič a má uprostřed zadní led páskové brzdové světlo.
Co považuji za mínus tak elektro instalace, dle mého by měla být lépe izolovaná a schovaná.
Jinak Linhai jezdí super, spolehlivost ukáže až čas.

Oskar (anonymný užívatel)

Tak když sepneš 4x4 tak je dobré aby byl zadní diferenciál zamčený aby kola neprokluzovala.
Když máš zamčený přední diferek ,tak to je jasné že ti posilovač nepomůže,to se strojem ani nezatočíš
Linhai chcípák nemá...
Kabeláž konektory jsou v pořádku
Linhai  
2020-02-23 06:52:43

Michal (anonymný užívatel)

To že má být zapnutý zadní diff při 4wd nevysvětluje z důvodu aby kola neprokluzovla nevysvětluje proč se v manuálu píše z bezpečnostních důvodu. To hrozí poškození stroje a nebo nějaká nehoda? Ono jet se zapnutým 4wd bez uzávěrky je podle mě lepší třeba na trávě, jelikož se tolik nepoškozuje terén.
Co se týče té kabeláže, mohla by být lépe schovaná. Kabeláž je k rámu přidělaná motex páskami a hned první den koupě jsem zjistil že je vytržený kabel z konektoru zadního brzdového led světla.

Oskar (anonymný užívatel)

tomu taky nerozumím....že by hrozilo nějaké poškození...
Linhai 500  
2020-03-14 22:35:11

Petr Z (anonymný užívatel)

Zdravim,koupil jsem linhai 500,po druhem majiteli najeto 2500km.Prvni 2 dny uplna spokojenost,3ti den se jedu projet a cca v 80km/h,zarazeno na H mi to z niceho nic chciplo,hned jsem nastartoval a po 1km zacal upadat vykon.kdyz je zarazen neutral tak se variator roztahuje,ale kdyz se zaradi zpatecka nebo H tak nechce zabra,nevite co by to mohlo byt a kolik bude stat oprava?Dekuji za odpoved.

Primitiv (anonymný užívatel)

Spálená rozběhová spojka.Oprava cca 8000kč
linhai 500 špatný start  
2020-03-21 19:44:25

Jarda (anonymný užívatel)

Dobrý den, mám na Vás dotaz, už dlouho řeším na linhainu 500 špatný studený start, po týdnu když motor nebeží kněmu přijdu a chci nastartovat tak 1 start (cca 4sec) nic, 2 start (po 3sec) naskočí a hned zdechne to se opakuje až do nějakýho 4-5 startu když už si ten motor udrží volnoběžný otáčky, pak už startuje bez problému i při zahřátém motoru ale prostě když dlouho stojí tak dělá tenhle problém,,, nová svíčka, karburátor čistý a ještě jedna věc když už chytne tak nějakých 5 min nejde za plynem dusí se, je to normální u těch karbeců? Děkuji za odpověďi