(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Nový Linhai 500 - rady ,typy názory... - diskuze

reagovat
Linhai 500  
2018-11-17 15:23:19

iggy (anonymný užívatel)

zdravím mám Linhai.500 a som snov spokojný až do teraz kedd ju naštartujem v N (je všetko funkčne) ale ked preradím na H celí displej sa rozosvieti akoby som mal všetko zapnuté 4x4 a podobne neviem čo stym je možné že má málo oleja v diferenciáli ? alebo v motore

Primitiv (anonymný užívatel)

Když dáš rychlost H,tak to bxy vůbec nemělo mít vliv na ikonky na tachometru 4x4,uzávěrka diferáku.Budeš mít nějaký problém v kabeláži do tachometru....
Prosím o radu  
2018-12-26 20:26:07

Kolopac (anonymný užívatel)

Zdravým vás. Kúpil som si Linhai 500 z druhej ruky a bohužiaľ mám s ňou problém že nemá výkon ako by mala mať. Prvotné odpichnutie je dobré ale asi po 3 sekundách to padne a už ide slabšie a nerozbieha ju poriadne. Na ceste mi ide maximálne 70 km/hod a do kopca 30 km/hod. Je to ročník 2015 s karburátorom. Bola v servise na opravu a prečistili filtre, skontrolovali celu štvorkolku a vyčistili aj karburátor no vôbec to nepomohlo. Vraveli že už ostáva chyba len v motore no ten nechceli rozoberať že by stála oprava minimálne 300 EUR a nezaručili bi že nájdu chybu. Zdá sa im že štvorkolka bola zle zabehnutá a takto už ostala. Ma najazdených okolo 2500 km. Prosím o radu či sa stým už niekto stretol poprípade v čom by mohol biť problém.
Prosím o radu  
2018-12-26 20:27:42

Zdravým vás. Kúpil som si Linhai 500 z druhej ruky a bohužiaľ mám s ňou problém že nemá výkon ako by mala mať. Prvotné odpichnutie je dobré ale asi po 3 sekundách to padne a už ide slabšie a nerozbieha ju poriadne. Na ceste mi ide maximálne 70 km/hod a do kopca 30 km/hod. Je to ročník 2015 s karburátorom. Bola v servise na opravu a prečistili filtre, skontrolovali celu štvorkolku a vyčistili aj karburátor no vôbec to nepomohlo. Vraveli že už ostáva chyba len v motore no ten nechceli rozoberať že by stála oprava minimálne 300 EUR a nezaručili bi že nájdu chybu. Zdá sa im že štvorkolka bola zle zabehnutá a takto už ostala. Ma najazdených okolo 2500 km. Prosím o radu či sa stým už niekto stretol poprípade v čom by mohol biť problém.

To nebude chyba v motoru ,ale s největší pravděpodobností ve variátoru...
Servis  
2018-12-27 09:31:56

V servise potvrdili že variátorom to nebude.

no popravdě do servisu ,kde hned chtějí rozebírat motor aniž by problém diagnostikovali ,tak tam bych svuj stroj nedal.Jak řikám s motorem problém nebude.To by se to takto neprojevovalo.To bude v přenosu síly z motoru.řemen,může byt špatná rozběhová spojka...
Linhai 500  
2019-01-02 21:18:08

Kefo (anonymný užívatel)

Před rokem jsem zakoupil Linhai 500 ,zatím najeto 1500km . Hodně jezdím do lesa pro dřevo, a fakt čumím co to uveze.Zatím bez poruchy.Jel jsem drsný terén,cesty po těžbě dřeva, hluboké koleje od těžké techniky ,kameny přez padlé stromy ,přez řeku voda až po palivový ventyl, atd. Takže až na roztrhlou manžetu od větve fakt dobrý.Jedině co musím vytknout jsou plasty.Z vozíku sjel kuláč pr.15cm svezl se přez zadní blatník a praskl.Podruhé při jízdě v rozbahněném terénu jsem najel do hluboké koleje Linhai se zlehka položil nabok, a též praskl zadní blatnik.Šlo to lehce zavařit, ale sem myslel že ty plasty vydrží víc.Jinač jsem velice zpokojený.Nakonec nevý někdo jestly se dají koupit zadní díl ,a kolik stojí.Možná to mohla být jen špatná várka plastu.

ahoj,cena kompletního zadního plastu je 3590,-kč.Máme v Praze na servisu.

Milan23 (anonymný užívatel)

Mě ty plasty drží v pohodě,občas chytne nějakou větví ale nic neprasklo.