(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Nový Linhai 500 - rady ,typy názory... - diskuze

reagovat
Linhai 500  
2021-12-25 10:38:23

Peťo (anonymný užívatel)

Zdravím
Chlapi kde nájdem vstrekovaciu trysku na linhai 500

Primitiv (anonymný užívatel)

u karburace...
LINHAI 550L efi  
2022-01-15 19:00:14

adko (anonymný užívatel)

Ahojte, mám Linhai 550L efi.Najeto cca 2500km.Startovala krásně za studena i za tepla ale teď je problém za studena!!!.
Strašně škube, někdy střelí do výfuku, volnoběžka jak kdyby se chtěla protáčet, vím že to asi nejde, v servisu říkali že je to normální, že znají horší zvuky :(. Ventily jsou seřízené po prvním garančním servisu tak nevím, to střílení se možná válec zastaví pod horní úvratí, ještě k tomu skoro vždycky zhasíná displej, asi velký odběr, baterka i start.relé se zdá ok.Kdo by věděl čím to je nebo má podobný problém budu rád za každou informaci, strašně mě to trhá srdce ty škaredé starty. Snad to půjde odstranit nebo aspoň zmírnit.
Díky za odpovědi.

Ty Linhaie to dělají ,že to kopne zpátky při kompresi...ty 18Ampérové baterie jsou slabé hlavně po nějaké dobé ,když už jsou slabší startovací proudy.Uvidíte když to dáte na zkoušku na start přes kabely od auta ,tak to bude dobré.
Linhai 550L efi  
2022-01-17 11:47:10

adko (anonymný užívatel)

Ok, děkuju za radu, zkusím. Jakou baterku s maximálním startovacím proudem doporučujete.Kdybych kupoval novou.Diky za odpověď.

Ok, děkuju za radu, zkusím. Jakou baterku s maximálním startovacím proudem doporučujete.Kdybych kupoval novou.Diky za odpověď.

čím více ah tím lepe...hlavně aby se tam vešla...
Prevodovke  
2022-02-26 12:00:00

Matúš (anonymný užívatel)

Ahojte
Mám problém z mojou 500. Pri N sa variator krásne točí ale jak mile zaradím akúkoľvek rýchlosť otáčky idú do plná a variatorom iba trha a nepohne sa viete mi poradiť čo s tým môže byť

spálená rozběhová spojka....
Rozbehova spojka  
2022-02-27 11:46:23

Matúš (anonymný užívatel)

Ahojte
Ako vymením rozbehovu spojku kde sa vlastne nachádza

je to už náročnější oprava...musí se sundat variátor a potom boční karter...