(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Nový Linhai 500 - rady ,typy názory... - diskuze

reagovat

Primitiv (anonymný užívatel)

Modely pro rok 2021 mají konečně již měkčí sedačky...smile11

Patrik (anonymný užívatel)

Zdravím všechny
Po dlouhém prehrabovani všech možných stránek a fór ,jsem se rozhodl na jaře koupit linhai 500.Ta cena je proste rozhodující ???? a mám dotaz ....je lepší koupit nový model ,nebo se zaměřit na ten starší ,kde je cena ještě příznivější .díky za názor

Patrik (anonymný užívatel)

Jen ještě info .....často jsem četl jak je linhai hrozny a ze to bude porad v servisu atd. A ať raději koupím jetou Yamahu grizzly . Tak jsem jel do servisu jen tak o tom pokecat a typek mi vyprávěl jak nějaká slečna pořídila jetou YG ale stav byl tak hezkej,ze na servisu nechala cca 100 000.
V tom já vidím hlavní problém koupě z druhé ruky .

toto lidi říkají i o skutrech ,že je lepší koupit 10 let starou značku než novou Čínu.Což je kravina ,co vymyslel někdo v hospodě po flašce rumu ,aby byl zajímavý.smile1

Rosťa Vrba (anonymný užívatel)

Člověk se musí spálit sám ,aby věděl ,že i když jsou samozřejmě japonské čtyřkolky nebo skútry kvalitní ,tak po 10 letech a nájezdu které tyto stroje mají jsou mnohem náročnější na servis a údržbu.Ceny náhradních dílů jsou mnohdy astronomické ,protože autorizovaný dealeři využívají toho ,že mají na náhradní díly monopol a nikde jinde je neseženete.Proto si také mohou určovat ceny.Za mě tedy Linhai jasně vyhrává,dříve jsem míval Gladiátora a proti tomu také nemůžu říct křivého slova ,ale jejich nová 625 od CF Moto mimochodem krásná ale za cenu 207 000kč už není pro normální smrtelníky a přitom obsahově 580ccm a výkonově lehce nad 30kw.Linhai M550 L také dlouhá s posilovačem a výkon jen o 5 kw nižší a cenově o 70 000levnější.Jasně je tam starý motor z Gladiátora ,ale myslím ,že pro normální lidi tento stroj bohatě stačí.Když už budu chtít čtyřkolku přes 200 000kč tak už máte mnohem větší výběr i z jiných kubatur třeba Access 850 pod 200 000kč ,ale zase je pravda že Gladiátor vypadá lépe.

Pepíno (anonymný užívatel)

svatá pravda,tento příspěvek by se měl nechat vytesat do kamenesmile19

Lukas (anonymný užívatel)

Zdravim, kúpil som nový Linhai 500 má najazdených 150km pri štartovaní mi často zdochne, musím ho držať v otáčkach, zohreje sa na 3 paličky a už to nerobí...v servise povedali, že je to nové tak preto...je to normálne?
Ďakujem za odpoved.

to je karburátor nebo EFI vstřikování?

Lukáš (anonymný užívatel)

Nie je to karburátor ale Cdi

mrkni na sytič...nebo trochu zvýšit volnoběžné otačky...na karburátoru,CDI je bezkontaktní zapalování