(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Nový Linhai 500 - rady ,typy názory... - diskuze

reagovat
Linhai 500  
2020-09-13 10:05:50

Josef (anonymný užívatel)

No mne spis vrta v hkave ze ten ventilator jede prakticky porad i za jizdy, tak aby se treba nespalil. No a kdyz ho vypnu tak teplota stoupne na 4 dilky a mozna by sla jeste vys
Linhai m550  
2020-09-16 20:36:27

Leyto (anonymný užívatel)

Zdravím moc by som bol rad keby mi vie niekdo zodpovedať na linhai m550 som noví majiteľ má najazdené 2800 cca . Všetko slo poriadku len zo dňa na deň mi začala strielať do výfuku a keď chcem ísť dopredu neviem ísť plunule stále vynecháva a strieľa do výfuku aj na neutrálu aj pri zaradenej rýchlosti .

Primitiv (anonymný užívatel)

mrkni na ventily...
Linhai m550  
2020-09-16 23:32:42

Leyto (anonymný užívatel)

Hej aj to má napadlo len má zaskočilo že z ničoho nič respektíve po vimene oleja a pár km to bolo ... dám vedieť ako som dopadol ;) ďakujem

Linhai (anonymný užívatel)

Zdravim mohol by my niekto kto na susenosti z rozbehovou spojkov povedat ci ma bit v suchu alebo v oleji? Zhodil som diel a vitieklo asy deci oleja.podla mna by mala bit v suchu aby nesmykali lameli ale zas naco by tam bol dalsi krit ktory iba zakriva spojku.linhai 500 2018rocnik

ano ,trochu oleje tam být musí...to je v pořádku
Klepanie z motora  
2020-10-11 11:44:15

Layto21 (anonymný užívatel)

Zdravím tak strieľanie do vyduka sa vyriešilo ... bol špinavý karburátor .
Teraz mám ale ini problém začalo mi poklepavat v motoru ???? ak mal niekdo podoby problém kľudne hoďte sem bojím sa opraví poprave ????

poklepávání motoru může mít několik příčit,ta nejhorší je pak když začne klepat klika...to je relativně dost pracná a nákladná oprava...
Linhai 500 off-road  
2020-10-31 12:55:33

Mario (anonymný užívatel)

Zdravim,kúpil som Linhai 500 off-road ,pri cúvaní neprijemne pipanie kde a ako odpoit tu sirenu?
Dakujem

je to taková malé černá plastová krabička na konektor.Ve předu když sundáte ten přední plast jak je v něm zásuvka na 12V