(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Tao Freelander 300 4x4 -volná diskuze - diskuze

reagovat

Primitiv (anonymný užívatel)

Ahoj zde ke shlédnutí video nové čtyřkolky Tao Freelander 300 4x4 na českém trhu icon

Aligator (anonymný užívatel)

No na videu to vypadá dobře...co je v tom přesně za motor?

je tam motor Linhai stejně jako u Delta Force 300.Má to klasický variátor ,jednoválec vodou chlazený.Převodovka H,L redukce,zpátečka a navíc to má ještě parkovačku.
Jinak tyto motory vycházejí od Yamahy vyrábí to v licenci .....

Olin (anonymný užívatel)

Povedené video ssmile4 icon ssmile4

Čus tak přidávám další myslím povedené video...Od importéra vím ,že první kontejner je kompletně rozebraný...příští přijde v půlce ledna 2015
a jestli se nevyprodá ,tak k vidění bude na Motovýstavě 2015 v březnu v Holešovicích

Cyrilll (anonymný užívatel)

jakou tá spotřebu tento stroj?

Magda.Sevcikova (anonymný užívatel)

Dobrý den přeji všem.My jsme tuto čtyřkolku zakoupili synovi k vánocům.Je mu sice teprve 17 let tak jsme se trochu báli ,protože je to velký a robusní stroj a jak je vidět tak se se strojem zžil velmi rychle.Výkonově mě to přijde spíše jako 400ccm protože to využívá i manžel na dřevo a občas se divíme co to vše dokáže až se divím ,že se neodrovná spojka.Ale má to redukci do pomala ,což je určitě velké plus.Na stroji je zatím naježděno za tři týdny 800km.Co se týče nějakých negativních poznatku tak zatím nic nenastalo.dělala se geometrie asi po 200km ale to jsme nechali zavest do servisu a udelalo se to rovnou s garanční prohlídkou.Také jsme měnili svíčku ,zdalo se nám že to déle trvá než to nastartovalo ,ale podle prodejce to také mohlo byt že motor ještě nebyl uplně zajetý...ted stroj chytá na ťuknutí ale zase je pravda ,že nebyla letos ještě žádná extrémní zima .My tady na Ještědu máme nějaké zimy i -20°C tak to až prověří to startování.takže asi zatím ,tak .Tlumiče jsou měkoučké ale myslím ,že jsme je také nechavali přenastavovat ,takto to je jak v peřině.Kluk spíše jezdí terén ,tak mu to takto vyhovuje ,asfalt moc nejezdí.Co se týče spotřeby tak je kolem 6,5 l/100km ale v terénu když se tomu opravdu dává co protosmile4 zase napíšu až zase něco najezdíme....pa všem pohodovým čtyřkolkářum

Jarek24 (anonymný užívatel)

já o této čtyřkolce také uvažuji.Je relativně za dobrou cenu a vypadá že je vyrobena celkem solidně.Původně jsem chtěl nějakou ojetinu ale zase nejsem moc technicky zdatný tak se chci vyhnout nějakým problémum.Sice kamarad byl vždy názoru ,že lepší ojetá japonská značková čtyřkolka ,než neznačková nová...Pak si koupil Yamahu a měla přidřený motor(snad klika či co) ,co při zkušební jízdě nebylo patrné,tak tam byl za dalších 35 litrů.Tak tohle je právě to ,čeho se chci vyvarovat když tady je záruka 2 roky.No byl bych rád ještě za nějaké poznatky.Právě že se me tady líbí ,že je to 300ccm takže je tam ještě nízké povinné ručení nějakých 500kč ročně.Když si koupím 600ccm tak jednak tam bude spotřeba jak kráva a povinné ručení bude 3000kč.Já čtyřkolku zase nemám na každodenní používaní,taky nějaká práce koem koní vyvést hnůj a občas třeba nějaká projíždka s mladým ..nějaký brod atd...

Olin (anonymný užívatel)

nerozumím...máš to ke koním tak si kup něco silnějšího a né tohle.aspon pětikilo.když naložíš vozík hnojem tak to má aspon tunu ne....a potom když bude bahno nebo sníh tak tohle se zahrabe...za rok budeš brečet že je to slabé pro tvoje učely...

Jarek24 (anonymný užívatel)

to nemá tunu...balík senáže má asi 250kg a když naložím vozík hnoje,tak to bude taky počítám do 300kg.To tahle čtyřkolka zvladne uplně v pohodě.Dříve jsem míval Linhaje 300 ale jen zadokolku a pevná zadní osa v zádu...tam to bylo znát chyběl tam ten předek když bylo bláto,ale tohle to dá jedna dvě.