(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Tao Freelander 300 4x4 -volná diskuze - diskuze

reagovat

Magda.Sevcikova (anonymný užívatel)

ahoj,tak opět píši po delší době...konečně napadlo více sněhu a jsou mrazy...dneska u nás v noci -19 °C tak radeji kluci ještě přilili fridexu do chladiče aby nezamrznul chladící kapalina v motoru.Prodejce sice řikal že tam davají do -25C ale ted byl test v černých ovcích nějaké kapaliny do ostřikovačů a všechno jim to zmrzlo...tak potom jim neco veřte...Jinak čtyřkolka má nyní najeto 2200km ještě 800kilásku a jdeme na třetí garančku.Kluci jí nikterak nešetčí...jezdí s ní i cross tatulda řídí a mladej na laně na lyžích...mám pocit že mě omejou když to vidím. icon

josef (anonymný užívatel)

Co to tady valíte za nesmysli? Povinné ručení jsem měl na 250 ce za 440 a potom na 5kilu za 300. Nejde objem, jde o to vybrat správnou pojišťovnu.

Olin (anonymný užívatel)

ty máš na pětikilu povinné ručení za 300kš jo?tak to mě pošli link na pojištovnu,to je pěkná békovina... s:oops: icon s:oops:

Josef (anonymný užívatel)

Je to pojišťovna Wustenroth.

Luděk (anonymný užívatel)

Já to měl taky za třikila ( Blade 550) s plným bezškodním bonusem, ale to jsou pojistky uzavřené před cca třema čtyřma rokama. Dneska už to nově neuzavřeš za zakovouhle almužnu. Většinou chtějí kolem litru s:( icon s:(

Olin (anonymný užívatel)

"Josef" napísal:
Je to pojišťovna Wustenroth.

Zase tady blbneš lidi s takovejma nesmyslama...Když si nechám udelat kalkulaci přímo on line https://www.wuestenrot.cz/online/povinne-ruceni/kalkulace-pojisteni/

Takl tam vychází povinné ručení za 500ccm výkon 25 kw na 3336,-kč což je snad nejdražší pojistka s:cry: icon s:cry: Si asi zaspal dobu ne?

Já jsem psal že to bylo před několika lety a že teď jsou ceny jiný, tak nedělěj vlny. Před chvílí jsem dal do srovnávače TGB Blada s obsahem 503ccm a r.v. 2009 a cena je cca1150,-. Nevím proč sem taháš výkon 25kW, když 4kolka na bílejch RZ smí mít výkon pouze 15kW, jinak je pro jízdu po pozemních komunikacích NEZPŮSOBILÁ, takže hlouposti sem píšeš jenom ty. Pokud je ovšem registrovaná na žlutých RZ, tak tam se výkon sice uvádí, ale platí tam jiná omezení jako je třeba max. rychlost 40km/h. Na jakých RZ to máš ty jsi nikde nenapsal, tak nedělej chytrýho.

Teď jsem zadal do tvého odkazu údaje TGB Blade 550:
- motocykl
- výkon 15kW
- obsah 503
- narození 1970
- obec světlá n/S 582 91
- bezškodní průběh 181 měsíců
- počet nehod 0

a výsledek? zadej si to sám a potom mi odpověz co ti vyšlo a kdo z nás dvou tady na fóru "vědomě mluví nepravdu"
jistě když budeš z prahy, budeš mladší, nebo nebudeš mít plnej bonus bude se to lišit, ale tři litry tam nikdy nenaskočej.

Olin (anonymný užívatel)

jo to máš pravdu ,že ta čtyřkolka je papírově stažená na 15 kw,nějak mě to nedocvaklo...no ale nevadí...ja jsem to ted udelal znovu a vyšla mě kalkulace na 1900kč (jsem mlady,bydlím v Praze a bonus jsem nezadával).Já jsem tam zadal výkon tech 25kw proto ta cena 3300kč což mě také přišlo jako hloupost.Ale prostě na 300kč za pětikilo se nedostaneš...

hejda11 (anonymný užívatel)

Nejvíc dělají ty bonusy,řekl bych skoro 50%. Už jsem To tady někde psal. Na moji 250 platim 300kc. A jelikož chci silnější stroj,zjišťoval jsem na 400ccm. Na int pres makléře za 700kc. Ale fakt to dělají ty bonusy. Nevim jestli vlastník musí byt i pojistník. Možná by se to dalo obejít.