(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

ATV Hellboy 250 recenze,názory a zkušenosti - diskuze

reagovat

Roman19 (anonymný užívatel)

Ahoj...uvažuji a nákupu čtyřkolky Hellboy 250 ccm .Máte nějaké zkušenosti s touto čtyřkolkou?Zajímají mě všechny rezence na Hellboye nějaké názory a zkušenosti s tímto strojem.Příští týden se pojedu mrknout k prodejci....tak poreferuji ....

Cyrilll (anonymný užívatel)

já jsem si tuto čtyřkolku zakoupil asi před 3 měsíci.Původně jsem chtěl 4x4 ale zase pak jsem si řekl že to stejně nevyužiju a hlavně sem jí chtěl mít i pro svého 13 letého syna který ve finále na ní jezdí více než já.Proto jsem chtěl také něco lehčího lépe ovladatelného.Co se týče prvního dojmu tak vše dobré je velká masivní rám i tlumiče a vše myslím vzhledem k ceně dobré.Co se týče jízdních vlastností tak zde také mohu jen chválit ...nechci aby to vyznělo jak nějaká placená reklama od prodejcesmile4 ale čtyřkolka drží stopu a je stabilní i při vyšší rychlosti.Dříve jsem měl Harworkery (lyda 203) a to je takový kostitřes...někde vemete výmol a máte co delat aby jste to udržel na silnici....Takže toto u mě také za jedna...Občas taháme dřevo,tak 250kg max a čtyřkolka s touto zátěží nemá problém ale jestli chcete něco na pořadné klády ,tak bych určitě šel do něčeho silnějšího a těžšího...když je mokro a třeba blátivá cesta v lese ve svahu ,tak čtyřkolka již s vozíkem prokluzuje....ale tak s tím jsem počítal...jinam motor dynamicky...akceleruje dobře ...ve dvouch to taky jede...takže ja mohu říct že jsem spokojený....naviják jsem zatím nepoužíval...když vas bude neco zajimat tak se klidne ptejte.... s8-) icon s8-)

Roman19 (anonymný užívatel)

a jakou jezdíš tak spotřebu...vím že se to težko měří u užitkáče ,ale přece jen....

Cyrilll (anonymný užívatel)

já jsem to teda ještě nějak ani neměřil...ale myslím ,že to jezdí tak mezi 4-5 litry na 100km a to tomu dáváme někdy i pořádnej kouř v terénu....Kamoš má pětikolo a stím se pod 10 litru nedostane.... s:( icon s:( ale zase mě vytáhne když zapadnu v řecesmile4

faheem (anonymný užívatel)

d Cyrilll » pát 12. zář 2014 13:28:39

já jsem si tuto čtyřkolku zakoupil asi před 3 měsíci.Původně jsem chtěl 4x4 ale zase pak jsem si řekl že to stejně nevyužiju a hlavně sem jí chtěl mít i pro svého 13 letého syna který ve finále na ní jezdí více než já.Proto jsem chtěl také něco lehčího lépe ovladatelného.Co se týče prvního dojmu tak vše dobré je velká masivní rám i tlumiče a vše myslím vzhledem k ceně dobré.Co se týče jízdních vlastností tak zde také mohu jen chválit ...nechci aby to vyznělo jak nějaká placená reklama od prodejcesmile4 ale čtyřkolka drží stopu a je stabilní i při vyšší rychlosti.Dříve jsem měl Harworkery (lyda 203) a to je takový kostitřes...někde vemete výmol a máte co delat aby jste to udržel na silnici....Takže toto u mě také za jedna...Občas taháme dřevo,tak 250kg max a čtyřkolka s touto zátěží nemá problém ale jestli chcete něco na pořadné klády ,tak bych určitě šel do něčeho silnějšího a těžšího...když je mokro a třeba blátivá cesta v lese ve svahu ,tak čtyřkolka již s vozíkem prokluzuje....ale tak s tím jsem počítal...jinam motor dynamicky...akceleruje dobře ...ve dvouch to taky jede...takže ja mohu říct že jsem spokojený....naviják jsem zatím nepoužíval...když vas bude neco zajimat tak se klidne ptejte.... s8-) icon s8-)
Cyrilll

atv-boy (anonymný užívatel)

tak jak vam to jezdí kluci....

Primitiv (anonymný užívatel)

Tady nové video čtyřkolky HellBoy 250 CVT

profiik (anonymný užívatel)

To Cyrill:

Chci se zepat, když budu mít naloženou káru, a budu chtát vyjet strmější kopec, je ta 4kolka dostatečně silná aby to utáhla? (samozřejmě při ideálním povrchu) Nebo co ve sněhu atd... je to problem?

Děkuji za odpověd

hejda11 (anonymný užívatel)

Zdravím, jelikož to je jen zadokolka je to vše jen relativní. Po naky cestě to asi pujde. Jak velký a těžký vozik,to se taky počítá. V lese a louce,za mokra je už problém. V zimě si myslim už vůbec. Já mam Hardworker 250 a byl jsem zklamanej.

Primitiv (anonymný užívatel)

tak Hellboy je automat,proto si myslím ,že se to více hodí na tachání třeba než hardworker v manuálu.V manuálu prostě nemáš tak plynulý rozjezd....jinak jak Píše hejda...Třeba ve směhu s vozíkem do kopce naloženej třeba 2 metráky budou zadní kola prokluzovat,ale když je sucho ,tak napohudu...tyhle motory mají sílu.Když chceš tahat ve sněhu nebo v blátě tak musíš jít do 4x4...