(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

ATV Hellboy 250 recenze,názory a zkušenosti - diskuze

reagovat

Milan (anonymný užívatel)

No a ještě mu poraď, že čím menší obsah, tím líp. 4x4 je pro tahání káry v terénu nezbytnost a obsah 500+ takovej výkonovej základ aby to mělo alespoň trochu sílu a mašinu jsi nezhuntoval za týden, ale prodejce boye a podobných hrůz a zároveň majitel tohodle "nestranýho" fóra to bude dementovat a rychle tenhle příspěvek vymaže. A nebo ti nabídne 4x4 novinku od hnusu co trhá prodejní rekordy v celé světě ssmile10 icon ssmile10 popřípadě jenom o malinko horší, ale i tak špičku celosvětového trhu se 4kolkami kaumu jaguár icon

Primitiv (anonymný užívatel)

na tahání dřeva 400kg a více ti postačí i 300ccm kde tyto stroje jsou zpravidla osazeny motory Linhai.Zvladne to i odklízet sníh.Má to ale odstředivou spojku ,takže když to přeženeš tak jí mužeš spálit,ale když jedeš na redukci ,tak to dost výrazně eliminuješ.Hellboy je dobrá čtyřkolka pevný rám a osazena dobrými komponenty.Kazumy jsou v pětikilu a je jasné ,že je to uplně jiný level navíc to má motor řešený stejně jako polaris,tedy bez spojky ale přenos síly jde přes řemen variátoru,tedy téměř nesmrtelné,jen se vyměnuje řemen....Jinak já se mezi čtyřkolkami pohybuji celý život,tak nemusím nikomu nic vnucovat.Ze mě mluví zkušenosti...Dneska máte všude jen samou reklamu a rádoby nezávislé přispěvovatele na forech...ale stejně mají vždy nějaké vazby či profit z té či oné značky když se prodává..Ano jasně když koupíš Can-am tak je to oproti Kazume někde jinde .Já tvrdím ,že kazuma pro co je postavená tak to splní a je 3 x levnějsí než kamna....

profiik (anonymný užívatel)

Tak to by by dostačující snad ten Combat 300 4x4. Zapráhnu káru klasickou od auta do 750kg a naložím soušky jen zhruba metrák, to snad nestrhám ne? ssmile10 icon ssmile10

Primitiv (anonymný užívatel)

Combat byl dobrý stroj ,ale vzhledem k vysokému dolaru je dnes cena na nějakých 110 000kč s:( icon s:(

Enduroboy (anonymný užívatel)

no ono až vyprodají staré zásoby za nízký dolar ostatní importéři,tak se bude lavinově zdražovat všude.

hejda11 (anonymný užívatel)

[attachment=0] ia0 rps20150425_194933.jpg ia0 [/attachment]

Enduroboy (anonymný užívatel)

icon pěkný.Ale stejně myslím ,že na tahání vozíku je automat lepší.Hardworker myslí ,má tažné přivařeno na náboji poloosy,to není moc dobré.tažný by mělo byt uchyceno na rámu.ale jinak dobrý stroj s dobrým motorem za ty prašule.

jirka.svacina (anonymný užívatel)

Harworkera jsem také míval asi před 6 lety.To byli časy s:shock: icon s:shock:

František (anonymný užívatel)

tak jak Vám to pánové jezdí hellboy?nějak se tu delší čas nic o tom nenapsalo...