(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Gladiátor 510 vs. Kazuma Jaguar 500 - diskuze

reagovat

Olin (anonymný užívatel)

máte nějaké srovnání těchto dvouch čtyřkolek?

pavel.svacina61 (anonymný užívatel)

Gladiátor je 8 let technologicky zastaralý stroj...taky sem do něj kdysi chtěl jít ,ale pak jsem si koupil ojetou Yamahu Grizzly ...po měsíci se zadřelo ložisko na klice...Oprava 35000kč a mě zbyli oči pro pláč...Po roce šla stejně z domu....O Kazumě se vyjádřit nemohu,nemám s ní zkušenosti.

Ronald (anonymný užívatel)

Přispěju trochu do mlýna svojimi zkušenostmi.Rozhodoval jsem se právě mezi jaguárem,gladiátorem a cectekem.Rozhodl jsem se puvodně pro Cectek i když byl nejdražší ,ale pak jsem se dočetl že nějak importér přestal tyto čtyřkolky dovážet a že jsou problémy s náhradními díly.Proto zbyl journeyman a kazuma.Gladiátor 510 má relativně dobré recenze od uživatelu že je celkem spolehlivý.Nicméně je na něm vidět jak se psalo výše ,že je to zastaralá čtyřkolka.Vše předpotopní dizajn analogový tachometr je velikostně manší spasování a kvalita plastů také horší.Navíc nemá žádné věci navíc pro kontrolu motoru.

Tak proto jsem si vybral Kazumu Jaguar pro rok 2014 Facelift.Má to dost věcí navíc oproti právě Gladiátorovi 510.Třeba digitální displey s mnoha kontrolkami,třeba jako kontrola tlaku oleje v motoru,kontrola zařazení rychlosti,blok system proti zařazení ve vysokých otačkach aby se nepoškodila prevodovka,elektromagnet proti zařazení při jízdě...no je toho mnoho...Takže dle mého jsou to diamtrálně rozdílně stroje kde kazuma je o generaci před.Nechci psát že je to jako srovnávat trabant s mercedesem ,protože Kazuma asi Mercedes mezi čtyřkolkami není ,ale rozhodně mě dělá radost..... icon

OrangeBoy (anonymný užívatel)

...zajímavé srovnání....

Rosťa-Klíma (anonymný užívatel)

já teda když sem viděl Journeymana Gladiátora 510 na vystavě ,tak mě taky přišla taková nízká malá.na fotkách vypadá mnohem robusněji.Já mám starou Linhaiku...už jí bude 10 let tak také hledám něco nového.Ojetinu nechci...to se dneska už ani smnad nevyplatí kupovat nějakou vraždu....

Primitiv (anonymný užívatel)

Je pravdou ,že mnoho lidí tyto 2 čtyřkolky srovnává.jsou téměř za stejnou cenu ve stejné výbavě.Já servisuji převážně Kazumy ale jezdí k nám na servis i s Gladiátory a musím říct ,že obě varianty nejsou špatná volba.Ono čas od času se můžou vyskytnou drobné problémy na všech čtyřkolkách všech značek.Prostě tak to je a jaký prodejce tvrdí opak tak lže ...Jde o to aby prodejce měl náhradní díly a když se náhodou vyskytne problém tak aby se mohl ihned odstranit a zákazník mohl zase jezdit.Kazumy jsou testované v nejtěžších ruských podmínkách a procházej na jedničku.Gladiátor jak už psal někdo výše ,má standartní jízdní vlastnosti,dizajnově je zastaralý a motor je také starý sice fungující ale nemá žádné nadstandarty ,které jsou dnes již samozřejmostí.Otáčkoměr,kontrolka oleje a další myslím dost důležité věci...Byl by dobrý nějaký srovnávací test... icon

Tady video CF Moto s Jaguárem

Luděk (anonymný užívatel)

Tak tohle je fakt kvalitní video. Za těch pět minut jsem nepobral co tím chtěl autor říct.

toi toi (anonymný užívatel)

Taky jsem to nepochopil, jaké je na tom srovnání s:cry: icon s:cry:

kdyby jsi neměl Nick chemického záchodu,tak by si to možná pochopil icon