(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Kazuma Jaguar 500 4x4 Long- RECENZE - diskuze

reagovat

Primitiv (anonymný užívatel)

Foto zadní nápravy

Frencis (anonymný užívatel)

Vypadá to celkem masivně a dobře. icon

Jjarda (anonymný užívatel)

Ono velké množství materiálu není to samé jako kvalitní materiál.

to asi ne.Naštěstí u Kazumy to neplatí...jen nechapu proč tolika lidem leží v žaludku...
Kazuma jaguar 500 long  
2017-03-17 07:10:15

František (anonymný užívatel)

Dobrý den všem co mají Kazumu já ji mám fungl novou najeto 350 km a cekam na 1 garancku v garáži na zemi koláče oleje nevím kde se stala v Číně chyba dále mi nejde přepnou na 4x4 diferenciál jeslí někdo víte co s tím poraďte moc spokojen zatím nejsem
pojistky  
2017-07-21 12:38:40

Vašek73 (anonymný užívatel)

Taková otázka pro Primitiva. Kde a kolik je pojistek na Kazumě díky moc za info. Vašek

ahoj Vašku,jak se máš?smile6 prosimtě pojistka byla u přiřazení 4x4 na té "chobotnici" pak hlavní pojistka u startovacího relé.Pak si nejsem jistej jestli Kazuma nemá ještě pojistku na indukční cívku...ale to bych kecal.
pojistky  
2017-07-21 14:10:10

Vašek73 (anonymný užívatel)

Daří se mě suprově. Jen dnes se mnou ta moje mašinka pěkně vy.....a, poprvní jsem přijel na laně. Týden zpátky jsem vyměnil cívku zapalování,vynechával mě motor při volnoběhu,pomohlo to krásně držel otáčky prostě super. Dnes jsem jel na chatu a v kopci mě to chcíplo. Vyzkoušel sem jestli háže jiskru a nic. Tak jsem tam dal tu starou cívku a pořád nic,tak mrknu na pojistky a pokud budou OK Tak budu potřebovat poradit. Nemáš foto místa těch pojistek?

Aha,chceš poslat elektrické schéma zapojení?Já myslím ,že tam pojistka cívky není.Bojím se jestli se nevyzkratovala CDI jednotka.

Jinak když se kazuma startuje přes startovací kabely,tak se odpálí CDI jednotka,tedy když už má baterie nízkou kapacitu