(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Kazuma Jaguar 500 4x4 Long- RECENZE - diskuze

reagovat

Jjarda (anonymný užívatel)

Kluci hoďte sem odkaz na test, nebo recenzi na tuhle mašinu. Dík.

Primitiv (anonymný užívatel)

jediná opravdová recenze je když jedeš někam na sraz a tam si pokecáš s někým kdo tu čtyřkolku má...nebo pokecáš s opravdovým majitelem jako je tady třeba Vašek.Jinak jsou všechny ty články jen zaplacené promo a redakční testy co dostává inzerent jsou takovou prémii za bannerovou reklamu.To je realita velké internetové propagandy... icon

No a to je právě důvod mého dotazu, protože jsem byl na dost srazech a Jaguár jsem ani na jedné neviděl s:o icon s:o

Vasek73 (anonymný užívatel)

Zajdi si na Quadmanii a pročti si forum Kazuma tam je všechno.

Tak tam je několik desítek stránek dotazů jak opravit různý prkotiny i vážný závady, který ve finále dokážou zprotivit každou zábavu, takže já bych pár litrů určitě přidal a šel třeba do JM. Jsem překvapenej, že nikdo nemá odkaz na nějakou tu recenzy nebo srovnávací test týhle 4kolky. Když je to takovej dokonalej stroj, jistě neušel zraku redaktorů nejenom u nás, ale i třeba ve světě, kde určitě drtí konkurenci. Mému zraku se ho bohužel nikde na srazu, ani nikde jinde nepovedlo ho, byť jenom krátce, zahlídnout.

tak se podívej na redakční srovnávací testy z Ruska.My prodávame Kazumu 5 roku a nebyla jediná važná závada na motoru.Drobnosti se občas vyskytnou to jo co se odstraní na garančce...a to si myslíš že na JM či jiných strojích i v dražší kategorii ne?

Tak sem nějaký odkaz dej. Video o jízdě na Jaguáru dá na YouTube kdejaký hňup, ale nějaký test či recenzi dělanej nějakým médíem jsem já nenašel, ale pro tebe jako prodejce to jistě nebude žádný problém sem nějaký odkaz dát.

Je toho celkem hodně...Namátkou zasílám toto:

Co nějaké podobné promo video v angličtině či němčině. Předse jenom za mě se už ruština na škole neučila.

Ono právě největší odbytiště je v Rusku,tam mají i vlastní továrny.Je to stroj pro těžkou práci,proto je tam tak oblíbená...Já ještě kouknu jestli něco najdu... icon