admin (anonymný užívatel)
Již při zprovoznování tohoto fora jsme se rozhodli,že nebude vlákna promazávat i když budou jakkoliv negativní proti našim prodávaným strojům za jejichž kvalitu ručíme.Konkretně Kazumu jaguar 500 v tomto cenovém segmentu bereme jako opravdu kvalitní a bezproblémový stroj a čemž svědčí i to ,že se prodává v ČR již 6 roků a jejich obliba neustále vzrůstá.
Bohužel se tady najde několik prodejců ,kteří to nejsou schopni přenést přes srdce a pod ruznými anonymními nicky se snaží tento stroj pohanit a odradit ho od koupě tohoto stroje.Nejefektivnější je stroj pohanit z pohledu uživatele který tento stroj má a pořád se mu na tom něco kazí.My takového zákazníka nemáme,samozřejmě že čas od času se něco vyskatne na každém stroji ,ale vše se dá vzhledem ke 100% držení náhradních dílů opravit.
Jako dukaz toho co píši zasílám screen uživatelů předchozích příspěvku ,kde je zaznamenána IP adresa .Tedy příspevky jsou psány ze stejného počítače.
Bohužel se tady najde několik prodejců ,kteří to nejsou schopni přenést přes srdce a pod ruznými anonymními nicky se snaží tento stroj pohanit a odradit ho od koupě tohoto stroje.Nejefektivnější je stroj pohanit z pohledu uživatele který tento stroj má a pořád se mu na tom něco kazí.My takového zákazníka nemáme,samozřejmě že čas od času se něco vyskatne na každém stroji ,ale vše se dá vzhledem ke 100% držení náhradních dílů opravit.
Jako dukaz toho co píši zasílám screen uživatelů předchozích příspěvku ,kde je zaznamenána IP adresa .Tedy příspevky jsou psány ze stejného počítače.
tak jsem to odstranil.Jinak já mám na Kazumě nějakých 1500km ale mám hodně motohodin protože pracuju spíš v lese na jednom místě...a také musím říct že je to stroj do těžkých podmínek.Ne nahodou je asi tak oblíbený v Rusku ze kterého je většina videí na youtube.Je to jednotuchý karburátorový motor což je také pro mě další výhoda,že si udržbu můžu dělat sám běz nějaké diagnostiky jako u motoru se vstřikováním.