(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Mohu reklamovat ložisko na zadní ose? - diskuze

reagovat

KukačkaBB (anonymný užívatel)

Ahoj,začalo mě hlučet ložisko na zadní ose...Mám čtyřkolku asi půl roku a najeto 2000km.Proto jsem se chtěl zeptat jestli to mohu reklamovat a zda je na ložiska také zaruka 2 roky....

cecil (anonymný užívatel)

...na ložisko platí klasická dvouletá záruka ,ale je to výrobní vady...Jinak je to běžný spotřební materiál...Takže když se ti vysype ložisko po 100km tak by to prodejce měl uznat.Když se ti vysype po 1000km tak to prodejce uznat nemusí,protože k poškození došlo nejšpíše nevhodným používáním.Je to jako když odpálíš spojku na novém autě třeba po 5000km..Taky ti to prodejce neuzná...

pavel.svacina61 (anonymný užívatel)

na ložisku po vyndání celkem snadno poznáš proč bylo poškozeno...většinou je to z důvodu přetížení....Ložisko se může podrobit kontrole a to zejména na oběžných drahách.
Na základě této kontroly lze vyhodnotit zda bylo ložisko přetíženo, nebo zda bylo již od začátku vadné. Ale jak je napsáno víše.Kdyby bylo ložisko vadné,tak se to projeví max do 100km a né při 1000km nebo 2000km....

cecil (anonymný užívatel)

a co máš za čtyřkolku?

KukačkaBB (anonymný užívatel)

je to access tomahawk 300 koupena ve Budějovicích....

ShitRay (anonymný užívatel)

já kdy jsem si koupil svojí první čtyřkolku shineray 250 stxe tak jsem preventivně si ložiska vyměnil...jak v těhlicích tak zadní kyvce.Udělal bronzový futra a dal jsem tam čepy z auta...no a paráda ....dostávala pořádně za uši ...90% těžký terén skoky atd....pak jsem strhnul 3.převod převodovky...to jsem na ní měl asi 5000km tak sem jí nechal kamošovi....ale rad na ní vzpomínám.....